Βρισηίδα Ανδριώτου: Με πατερίτσες μετά από ατύχημα στο Μπάνσκο - «Ανησυχώ για...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου
Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τις πρώτες μέρες του 2024 αποφάσισε να ταξιδέψει με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, ρομαντικά, ως ζευγάρι και έτσι οι δυο τους έφτασαν μέχρι το Μπάνσκο. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος τους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Δευτέρας 15/1 μέσα από την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, στην οποία βρέθηκε ως καλεσμένη, είχε ένα μικρό ατύχημα εκεί και έκτοτε κυκλοφορεί με πατερίτσες. Δεν κατάφερε, δηλαδή, να ευχαριστηθεί πλήρως την απόδραση αυτή και, μάλιστα, ανησυχεί για το πώς θα πάει η υπόλοιπη χρονιά εφόσον ξεκίνησε με αυτό τον τρόπο.

Δείτε επίσης: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά» - Το σχόλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου για τη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλίτζαλι

Το ατύχημα της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Μπάνσκο

«Είδα την Βρισηίδα πριν μέσα και με το αριστερό μου μάτι την είδα με πατερίτσες και λέω δεν θα είδα καλά την ρωτάω τώρα και μου λέει ναι», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη, με εκείνη να εξηγεί: «Είχα ένα μικρό ατύχημα στο Μπάνσκο. Από το σκι, μόλις πήγαμε. Στην αρχή του έτους... και έτυχα και τρία φλουριά. Ανησυχώ για το τι μου έρχεται στο μέλλον!».

Η εξομολόγηση για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Καλεσμένοι στην εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου, βρέθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η πρώην πάικτρια του Survivor, αποκάλυψε τον τρόπο που θα ήθελε να της κάνει ο αγαπημένος της πρόταση γάμου.

Στην ίδια εκπομπή ήταν μαζί και ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο επιχειρηματίας, προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση στο πλατό, για την αγαπημένη του. «Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Όταν άνοιξα το πρώτο μαγαζί μου, δούλευε στη διπλανή καφετέρια. Την πρώτη μέρα που μπήκα στο μαγαζί για να ξεκινήσουμε τις εργασίες, μου έφερε τον καφέ μου και την είδα, από τότε είπα ότι...» (δείτε εδώ το βίντεο).

«Θα δούμε πότε θα γίνε ο γάμος. Δεν περιμένω πώς και πώς τη βέρα. Δεν μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου. Θέλω η πρόταση γάμου να είναι τυπική, να έχει γονατίσει, να μου τα έχει ετοιμάσει όλα και να είμαστε μια χαρά» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Μάρκο Σεφερλή.