Αγγελική Ηλιάδη & Σάββας Γκέντσογλου: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος χωρισμού τους - «Υπήρχε το πρόβλημα της...»

Όλη η αλήθεια για τους τίτλους τέλους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 15/1 με την τραγουδίστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 2024 (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι). Στη συνέχεια μάλιστα μίλησε πιο αναλυτικά για τη σχέση τους, καθώς και για τους λόγους, που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Σήμερα το ζευγάρι είναι πολύ καλά παρά τον χωρισμό τους. Ο μικρός τους γιος, Βασίλης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους, που τους ενώνει και τους κρατάει σε μία πολύ καλή ισορροπία.

Η αποκάλυψη για το λόγο χωρισμού Αγγελικής Ηλιάδη και Σάββα Γκέντσογλου

«Είχαμε συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα και στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ και στους δυο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέω "δεν τον παίρνετε, εγώ δεν έχω γυρίσει ακόμα στην Ελλάδα" και κάπως έτσι έγινε η επικοινωνία. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό, ξέρω τις δυνατότητες του δεν το λέω με έπαρση.

Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας. Λόγω της δουλειάς του ήταν πάντα σε κάποια πόλη εκτός Ελλάδας. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τελευταία σύντροφος του Γκέντσογλου

Η Ηλιάδη κα ο Γκέντσογλου μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ωστόσο είναι πια γνωστό, πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Στη συνέχεια, στη ζωή του Σάββα Γκέντσογλου ήρθε η Κίκα Τσέκου.

Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη διατηρεί γνωστή επιχείρηση ενδυμάτων στη συμπρωτεύουσα και μάλιστα είναι κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη. Σάββας και Κίκα τα πήγαιναν πολύ καλά μαζί, είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο πριν από λίγους μήνες έπεσαν οι τίτλοι τέλους (δείτε εδώ γιατί).