Γιώργος Λιάγκας: «Φοβάται να με αντιμετωπίσει» - "Καρφώνει" δημόσια τον Τριαντάφυλλο

Η δήλωση του τραγουδιστή και τα υπονοούμενα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και στο τέλος έστειλε τα χαιρετίσματά του στον Γιώργο Λιάγκα (που ξεκίνησε το 2024 κλείνοντας τις ανοιχτές υποθέσεις του), αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα βρεθεί στο πλατό για να συζητήσουν επιτέλους από κοντά.

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, αποκάλυψε πως αυτό είναι κάτι που λέει εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια και δεν το έχει κάνει πράξει, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πιστεύει πως μάλλον κάτι τον φοβίζει και τον κρατάει μακριά κάθε φορά.

Τα υπονοούμενα του Γιώργου Λιάγκα για τον Τριαντάφυλλο

«Λιάγκα, σε αγαπώ! Κάποια στιγμή θα έρθω στο στούντιο να τα πούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Εντάξει, έρχεται στο στούντιο τρία χρόνια. Νομίζω φοβάται να με αντιμετωπίσει. Και στο τένις που 2-3 χρόνια μου λέει να πάμε να παίξουμε τένις, αλλά και στη συνέντευξη. Μακάρι να έρθει, καλοδεχούμενος. Το λέει τρία χρόνια ότι θα έρθει και δεν έρχεται ποτέ».

Λιάγκας Τριαντάφυλλος

Πριν από λίγες ημέρες τον είχε "προκαλέσει"

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε προχωρήσει σε ένα ξέσπασμα στην εκπομπή του, κατά το οποίο μιλούσε για το project του OPEN για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η οποία μέχρι στιγμής είναι "φάντασμα" και όλοι ασχολούνται με τη Ναταλί Κάκκαβα και τα υπόλοιπα πρόσωπα που μπορεί να το πλαισιώσουν, χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμα (δείτε εδώ).

Απάντηση σε αυτό του έδωσε και η ξανθιά παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα (δείτε την εδώ), αλλά και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ουσιαστικά τον προκάλεσε λέγοντάς: «Γιατί δεν πάει ο Λιάγκας στο ΟΡΕΝ, που είναι ένα κανάλι που τώρα πάλι ξεκινάει; Γιατί δεν πάει ο Λιάγκας εκεί να μας δείξει ποιος είναι;».

Το πρωί της Δευτέρας 18/12, λοιπόν, ο ίδιος θέλησε να απαντήσει και στους δύο ξεχωριστά. Ξεκίνησε με τον Τριαντάφυλλος, επισημαίνοντας: «Γιατί να μην πάω στο OPEN; Αν μου γίνει πρόταση… Μου είχε γίνει στο παρελθόν και τιμητική μάλιστα, και σε παρουσίαση και σε επίπεδο στελέχους και τότε την είχα αρνηθεί. Δεν απαξιώνω κανένα κανάλι και δεν θεωρώ ότι υπάρχουν μικρά και μεγάλα κανάλια. Τιμώ όλους τους συναδέλφους. Εξάλλου είναι μαγκιά σε ένα μικρότερο κανάλι να κάνεις τηλεθεάσεις μεγαλύτερες από τον μέσο όρο του. Δεν απαξιώνω το OPEN.

Για την "εκπομπή φάντασμα", επειδή είδα ότι απάντησαν κι άλλοι… Δεν ήταν μομφή προς τους ανθρώπους. Τι φταίει ένας συντελεστής αν δεν έχει ξεκινήσει η εκπομπή. Ούτε προς το κανάλι, το οποίο μακάρι να σταθεί, γιατί δεν ξέρω την οικονομική συμφωνία έχει γίνει. Ήταν προς εμάς μία κριτική, ότι ασχολούμαστε με μία εκπομπή "φάντασμα" υπό την έννοια ότι το λέμε και το ξαναλέμε και δε βγαίνει η εκπομπή. Όντως είναι μία εκπομπή φάντασμα… Επειδή βγήκαν και αναρτήσεις… Δεν φταίνε οι άνθρωποι που θα δουλέψουν. Επίσης, τώρα αυτό του Τριαντάφυλλου ότι “έλα στο OPEN, να μας δείξεις ποιος είσαι", έχω περάσει από πολλά κανάλια και έχω δείξει ποιος είμαι. Δεν έχω πρόβλημα».