Παρασκευή Κερασιώτη: Το γεμάτο οργή βίντεο στο Tik Tok - «Ρε μην....»

Ο λόγος που έγινε έξαλλη η πρώην παίκτρια GNTM

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παρασκευή Κερασιώτη: Το γεμάτο οργή βίντεο στο Tik Tok - «Ρε μην....»

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε στο GNTM και στη συνέχεια μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι συνέχισε να απασχολεί, καθώς δεν εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο εκτός του ότι ασχολείται ενεργά με το χώρο, παράλληλα είναι πολύ ενεργή στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Με τον επικοινωνιακό τρόπο, που τη χαρακτηρίζει μεταφέρει όλα όσα της συμβαίνουν καθημερινά.

Δείτε επίσης: Το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά το GNTM

Την Δευτέρα 15/1 λοιπόν, η Παρασκευή Κερασιώτη δημοσίευσε ένα οργισμένο βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο θέλει να δώσει ένα μήνυμα σε όλους εκείνους, που ασχολούνται με τις ζωές των άλλων.

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Παρασκευή Κερασιώτη

«Ρε μην ασχολείστε με τη ζωή του άλλου! Κοιτάξτε λίγο τη ζωή σας. Τη ζωή σας κοιτάξτε, φιλιά», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Το κακόβουλο μήνυμα που έλαβε η Κερασιώτη και η αποστομωτική απάντησή της

«Ξαναβλέπω το GNTM και αλήθεια θέλω να σου πω πόσο σκύλα και κακιασμένη ήσουν. Πόσο άθλια επιχειρήματα είχες και πόσο θράσος έβγαζες. Ευτυχώς που οι άνθρωποι βλέπουν και δεν νίκησες», έγραφε το μήνυμα που της έστειλε μία άγνωστη κοπέλα στο Instagram.

Η Παρασκευή, λοιπόν το μοιράστηκε με το κοινό της και θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα: «Μου έστειλε αυτό το μήνυμα ένα κορίτσι, δεν θέλω να δείξω το προφίλ της. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά τα σχόλια, όμως υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από ανθρώπους όπως αυτό το κορίτσι που χωρίς να με ξέρει χωρίς να ξέρει πως είναι η ζωή μου, τι περνάω στη ζωή μου, μου έγραψε όλα αυτά. Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει τρόπους, ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι θέλει, σε κρίνουν χωρίς να σε ξέρουν.

Πόσο ευχαριστώ τους γονείς μου για τους τρόπους που μου έδωσαν, για τον άνθρωπο που με έχουν κάνει. Το ανέβασα αυτό για να σας πω να μην σας αγγίζουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια, ό,τι και να σας λένε εσείς να τους χαμογελάτε», είχε γράψει η Παρασκευή Κερασιώτη.

Δείτε επίσης: Αντιδράσεις κάτω από το βίντεο με τον τσιγγάνικο χορό της

Παρασκευή Κερασιώτη αρνητικό σχόλιο

Μάλιστα, απάντησε στην κοπέλα: «Να είσαι καλά κορίτσι μου».

Παρασκευή Κερασιώτη απάντηση σε αρνητικό σχόλιο