Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είναι ώρα τώρα!» - Εκνευρισμένη με τις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είναι ώρα τώρα!» - Εκνευρισμένη με τις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ALPHA

Η Μαρία Μπακοδήμου εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, σε βραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις. Ρωτήθηκε, λοιπόν, για την τηλεοπτική της πορεία και απάντησε για τα σχέδιά της το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου συγκεκριμένα, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του ΣΚΑΙ, όμως η δημοσιογράφος κρατά μία επιφύλαξη για την παρουσιάστρια, κι αυτό γιατί πολλές φορές έχουμε δει να αλλάζουν όλα την τελευταία στιγμή.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει με τα νούμερα. Το καλύτερο είναι όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και έχεις μία πολύ καλή ομάδα... Θέλω να τους ευχαριστήσω! Δεν είναι ώρα τώρα για να συζητήσουμε για του χρόνου. Δεν θα ανακοινώσω κάτι σε αυτή τη φάση», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου ωστόσο, με έναν ελαφρύ εκνευρισμό στο ύφος της.

Δείτε επίσης: Μαρία Μπακοδήμου: «Κλείστε την πόρτα μη μπει ο κλητήρας!» - Η αντίδραση στη συνέντευξη και το "εξώδικο" του γιου της, Άρη

Το επικό σκηνικό στον αέρα του Γειά σου με τις... τρέσες της

Μια επική σκηνή βίωσαν οι τηλεθεατές της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, όταν η Μαρία Μπακοδήμου έβαλε τους συνεργάτες της μπροστά στις κάμερες να ψάξουν με τα χέρια τους αν έχει βάλει τρέσες στα μαλλιά της με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται στα social media.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πρόσφατα της σχολίασαν πως φοράει τρέσες κάτι που δεν ισχύει, ωστόσο ακόμη και αν ίσχυε δεν θα ήταν κακό.

«Εμένα τόσο ο κακά σχόλια μόνο γυναίκες μού έχουν κάνει. Το πιο αστείο είναι που σου λένε ότι πειράχτηκες, πώς είσαι έτσι και δεν αγαπάς τον εαυτό σου και μπαίνεις να δεις το προφίλ και είναι αυτές που έχουν φιλήσει το μάτι της κουζίνας» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Επειδή μου γράφουν ότι φορώ τρέσες. Φορώ τρέσες; Ψάξτε με. Όχι, ψάξτε καλά! Για να μη νομίζουν. Μα μου το γράψανε και λέω έλεος. Φυσικά κι αν φορούσα, δεν θα ήταν κακό», ανέφερε στην συνέχεια με τους συνεργάτες της να της ψάχνουν τα μαλλιά.

Δείτε επίσης: Φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου στην αρχή της καριέρας της