Μαρία Ιωαννίδου για Νίκο Μουρατίδη: «Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει!»

Πυρ και μανία μετά τα σχόλια που έκανε για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου για Νίκο Μουρατίδη: «Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει!»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 16/1, και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τον γάμο και την τενκοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ενώ απάντησε για πρώτη φορά στα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για εκείνη σε ένα άρθρο στο blog του (δείτε τα εδώ).

Ο τελευταίος έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων γύρω από το πρόσωπό του, διότι δεν τα έβαλε μόνο με την ηθοποιό, αλλά και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Χριστίνα Λαμπίρη, με την κόρη της να απειλεί πως θα φτάσει στα δικαστήρια μετά από όσα ανέφερε (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Η αντίδραση της Μαρίας Ιωαννίδου για τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη

«Είναι δύσκολο. Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν και μπορούν να το κάνουν χωρίς να υπάρχει αρνητική κριτική και όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν, ας το κάνουν. Εκεί που διαφωνώ και θα διαφωνώ και ας λένε ότι θέλουν κι ας ξεφωνίζουν, είναι το θέμα του παιδιού. Είναι πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο θέμα και να προσέξουμε! Είναι τεχνικά δύσκολο, ρε παιδιά! Θα αλλάξουν πάνες; Έλεος πια. Όλα θα τα κάνουν αυτοί; Ας αφήσουν και κάτι για τις μητέρες και τις οικογένειες! Αυτή είναι η ένστασή μου», είπε αρχικά για το νομοσχέδιο.

Στη συνέχεια ξέσπασε για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη: «Παιδιά, μην τρελαθούμε τελείως. Λίγο σεβασμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ποια είναι η πορεία του κυρίου Μουρατίδη; Δεν θυμάμαι. Εμένα με θυμούνται, γιατί έχω καταθέσεις στον χώρο από 6 ετών. Είμαι εγγράμματη, άσχετα από αυτά που λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν. Και παρακαλώ πολύ, μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε μια χαζή και αγράμματη! Τι θα έλεγε 20 χρόνια; Ντροπή πια! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει! Έλεος!».