Γιώργος Λιάγκας για Survivor: «Βγήκε μετά ο Λιανός και κάποιοι άλλοι και με ειρωνεύτηκαν! Ας πάρουν λοιπόν σήμερα τα νούμερα να τα κάνουν κορνίζα»

Ξέσπασε ο παρουσιαστής για την τηλεθέαση και τα σχόλια που είχε δεχθεί όταν έλεγε ότι το πρόγραμμα είναι βαρετό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Survivor: «Βγήκε μετά ο Λιανός και κάποιοι άλλοι και με ειρωνεύτηκαν! Ας πάρουν λοιπόν σήμερα τα νούμερα να τα κάνουν κορνίζα»

Το βράδυ της Δευτέρας 15/1 έκανε πρεμιέρα το MasterChef στο κανάλι του STAR και ενώ την πρώτη εβδομάδα προβολής του Survivor 2024 το ριάλιτι επιβίωσης τα πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης σημειώνοντας υψηλά ποσοστά, ξαφνικά αυτά έπεσαν (δείτε τα εδώ αναλυτικά)!

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 16/1, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, θέλησε να κάνει τα σχόλιά του γι' αυτό. Πέταξε, μάλιστα, τα "καρφιά" του προς τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή, διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον είχαν ειρωνευτεί όταν είπε πως το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι βαρετό.

Τα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor και τον Γιώργο Λιανό

«Όταν εμείς εδώ λέγαμε ότι είναι το πιο βαρετό Survivor που έχουμε δει ποτέ, έβγαιναν και μας χλεύαζαν. Ας πάρουν τώρα τα νούμερα να τα χαρούν σήμερα που είδαμε το πρόγραμμα να καταγράφει μονοψήφιες πτήσεις μέχρι τις 12 και έκανε κάποια διψήφια μετά τις 12 που δεν υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση. Το Survivor έπεσε σε πολύ χαμηλά νούμερα και προβλέπω ότι θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά. Όσοι γνωρίζουν από τηλεόραση και ξέρουν πέντε πράγματα...», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Όταν είπα ότι βαριέται το Survivor ακόμα και ο Λιανός, που τον εκτιμώ πάρα πολύ και τον θεωρώ πολύ καλό παρουσιαστή, προφανώς ο άνθρωπος δεν το βαριέται και είναι επαγγελματίας που κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά του. Το είπα για να συμβολίσω ότι είναι βαρετό το πρόγραμμα. Βγήκε μετά ο Λιανός και κάποιοι άλλοι και με ειρωνεύτηκαν. Ας πάρουν λοιπόν σήμερα τα νούμερα να τα κάνουν κορνίζα και να ειρωνευτούν τους εαυτούς τους που δεν κατάλαβαν ότι το φετινό Survivor που παρήγαγαν είναι ένα πολύ βαρετό και πολύ αναμενόμενο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός, αλλά ειρωνεύτηκαν όταν είπαμε ότι είναι βαρετό».

Γιώργος Λιάγκας για Survivor

Τι θα δούμε απόψε (16/1) στο ριάλιτι επιβίωσης

Η δεύτερη εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα φαίνεται πως δεν τσουλάει καθόλου καλά για τους Κόκκινους αφού εκεί που ήταν ανίκητοι έχουν βρεθεί με δυο ήττες και δυο παίκτες προς αποχώρηση... Ο ένας είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος που την Κυριακή καταψηφίστηκε από την ομάδα του για αγωνιστικούς λόγους κι ο άλλος είναι ο Αλέξης Παππάς που πήρε αρκετούς ψήφους από τους συμπαίκτες του, στο χθεσινό 15/1 συμβούλιο του νησιού, κάτι που σόκαρε πολύ τους μπλε που τον θεωρούν έναν δυνατό αντίπαλο.

Στο σημερινό 16/1 επεισόδιο, λοιπόν, θα δούμε τον Αλέξη Παππά να απορεί με την ομάδα του που τον έριξε στον τάκο και να εκφράζει δημόσια το πόσο δυσαρεστημένος είναι, ενώ από την άλλη πλευρά της παραλίας, στους μπλε, θα πλανάται ένα ερωτηματικό για την συγκεκριμένη κίνηση των διάσημων. Πέρα από αυτά, βέβαια, εννοείται πως θα παρακολουθήσουμε και τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, έναν αγώνα που πραγματικά θα καταστρέψει τους κόκκινους έτσι και χάσουν ξανά μιας και θα βγάλουν και τρίτο άντρα από την ομάδα της υποψήφιο... Εκεί θα δούμε και την Ασημίνα μετά από ένα run να ξεσπά σε κλάματα, οι αντοχές της λιγοστεύουν...

Δείτε επίσης: Γιώργος Ασημακόπουλος: Καταγγελία για το Survivor - «Οι διάσημοι τα βράδια κοιμούνται στην καλύβα των ρεπόρτερ»

Η αλήθεια είναι πως η κόκκινη ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να σπάει σε δυο ή και παραπάνω στρατόπεδα, αφού όπως κάθε φορά έτσι και σε αυτή την περίπτωση, οι ήττες αντί να ενώνουν μια ομάδα την... χωρίζουν! Ποιος θα κερδίσει απόψε λοιπόν και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση; Περιέργεια έχουμε να μάθουμε και τον MVP παίκτη που θα δείξει τον τέταρτο προτεινόμενο... Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Ασημίνα, αυτή;

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Το δυνατό χαρτί του Ατζούν για τους Μαχητές - Ο γνωστός Tik Toker με τα μπράτσα που φημολογείται πως μπαίνει