Φαίη Σκορδά: «Την είδα χθες τη Βίκυ! Δεν...» - Η αποκάλυψη για την συνάντηση με την Κάβουρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τι συνέβη όταν βρέθηκαν από κοντά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βίκυ Κάβουρα, το βράδυ της Δευτέρας 15/1 πραγματοποίησε μία δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό και η φουσκωμένη της κοιλίτσα πρόδωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός, λοιπόν, περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Εκεί όπου βρέθηκε ήταν καλεσμένοι πολλοί διάσημοι ακόμα, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Φαίη Σκορδά. Η ίδια, λοιπόν, το μεσημέρι της Τρίτης 16/1 αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, στην συνάντησή τους. Εξήγησε πως ήταν πολύ όμορφη, όπως σε κάθε της εμφάνιση, ωστόσο δεν παρατήρησε τόσο το σώμα της για να δει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη συνάντηση με την Βίκυ Κάβουρα μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

«Α με το καλό! Με το καλό! Την είδα χθες τη Βίκυ Κάβουρα, πάρα πολύ όμορφη. Παιδιά, δεν πρόσεξα αν είχε κοιλίτσα. Πιο πολύ με την Σταματίνα μίλησα. Ήταν πολύ όμορφη, πολύ ωραίο μακιγιάζ, πολύ γλυκιά όπως πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Χαμογελαστή στον 5ο μήνα

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Η Βίκυ Κάβουρα διανύει τον 5ο μήνα της κύησης και αφού έχουν περάσει οι πρώτοι 3 που είναι και οι πιο κρίσιμοι για την εγκυμοσύνη, πήρε την απόφαση να μην το κρύβει πλέον από τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Μάλιστα, στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο θα είναι... κοριτσάκι!