Γιάννης Βαρδής: «Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί...» - Η αποκάλυψη του για τον τραγουδιστή

«Ο πατέρας μου ήταν αυτηρός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής: «Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί...» - Η αποκάλυψη του για τον τραγουδιστή

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, έδωσε το πρωί της Τετάρτης 17/1, ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ενώ έδωσε και την απάντησή του σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους τραγουδιστές που διαφημίζουν προϊόντα.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”» (δείτε εδώ την απάντησή του Κωνσταντίνου Αργυρού).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή

«Δουλεύω από το καλοκαίρι με τον Χάρη Βαρθακούρη, περνάμε εξαιρετικά. Με το δικό μου σκεπτικό είναι πλεονέκτημα το να είσαι παιδί ενός επιτυχημένου πάτερα. Ο πατέρας μου ήταν αυτηρός, ήθελε να περάσω απ' όλα τα στάδια. Τα τελευταία χρόνια δεν τραγουδάω το "Για μία ζωή θα είσαι εδώ" του πάτερα μου, το έχω προσπαθήσει αλλά δε μου βγαίνει. Στην πρώτη μου εμφάνιση ήξερα ότι θα κάνω φωνητικά και ο πατέρας μου, μου είπε "σήμερα θα ανέβεις στην πίστα". Ήταν άσχημη εμπειρία γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Φιλοθέη Μωβ: Αποκάλεσε δημόσια τον Γιάννη Βαρδή ''σκουπίδι'' - Η αποστομωτική απάντηση του τραγουδιστή

«Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι είναι τα ‘Δύο ψέματα’, νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα που έχει γράψει ο πατέρας μου, το ζήλεψα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει ένα κομμάτι του πάτερα μου και εύχομαι να το βγάλει, είναι μία μπαλάντα. Ο Βασίλης Κάρρας τρία χρόνια πριν μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι του πάτερα μου, ήταν ένα ντουέτο με τον Ρέμο αλλά δεν μπήκε σε άλμπουμ» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τον Γιώργο Νταλάρα είπε: «Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτήν τη δήλωση ο Γιώργος Νταλάρας κάποιος λόγος θα υπήρχε. Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί, είναι οικογένεια για μας».

Δείτε εδώ το βίντεο: