Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Στικούδη: «Κάποιες φορές είναι στο όριο...»

Τα σχόλια για τις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και έχει καταφέρει να παραμείνει ενεργή, εκτελώντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Οι εμφανίσεις της, ωστόσο, μέσα από τα social media, αλλά και στις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τελευταία, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ την τελευταία της εμφάνιση που συζητήθηκε), με την ίδια να απαντά:

«Θα φοράω ό,τι θέλω, θα ζω τη ζωή μου όπως θέλω και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Πάντα τολμούσα και έκανα εμφανίσεις εκκεντρικές, γιατί το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν θα νιώθω εγώ άνετα μέσα στο ρούχο και όχι αν θα αρέσει στον υπόλοιπο κόσμο».

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις εμφανίσεις της Κατερίνας Στικούδη

Το πρωί της Πέμπτης 18/1, λοιπόν, στο πλατό του Happy Day στο κανάλι του ALPHA, σχολιάστηκαν τα λόγια της, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει τον λόγο πρώτη και αναφέρει:

«Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια κουκλάρα. Μια πολύ ωραία γυναίκα. Ώρες ώρες κάνει κάτι extravagant εμφανίσεις… Θα μου πεις είναι σταρ και το δικαιούται και πειραματίζεται. Κάποιες φορές είναι στο όριο του πολύ υπερβολικού. Όχι ότι δεν το υποστηρίζει, αλλά δεν ξέρω... εγώ την προτιμώ ένα τσικ πιο απλή. Θυμάμαι την είχα δει με ένα γούνινο καπέλο και κάτι σκουλαρίκια, ένα τεράστιο κόσμημα και να φαίνεται η κοιλιά… Είναι σαν να τα βάζει όλα μαζί. Είναι το make up, τα μαλλιά».

«Το κάνει και αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί γι' αυτό. Την βλέπω έχει κάτι ξεσπάσματα στο Tik Tok...», επισήμανε με την σειρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την παρουσιάστρια να τονίζει: «Οι ορμόνες στον 8ο εντάξει... δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος».

Δείτε επίσης: «Υπάρχει πολλή ηλιθιότητα εκεί έξω» - Χείμαρρος για τα σχόλια που δέχεται στην εγκυμοσύνη της

Και κατέληξε: «Είναι που τελευταία τα βάζει όλα μαζί. Το φόρεμα σαν φόρεμα μόνο του με έναν σοβαρό κότσο, χωρίς αυτά τα σκουλαρίκια και αυτό το make up, ίσως να πέρναγε, αλλά επειδή βάζει και τα έντονα σκουλαρίκια και το έντονο make up και όλο… Το ντεκολτέ μου θυμίζει λίγο Ριάνα. Η Ριάνα έκανε κάτι τέτοιες εμφανίσεις».