Νανά Παλαιτσάκη: «Είχα γράψει μία φορά ένα email με 2.000 λέξεις στον γιο μου και του έλεγα...» - Οι δύο μεγάλες σχέσεις, οι δύσκολοι χωρισμοί και τα λάθη με το παιδί της

«Είμαι ακατάλληλος άνθρωπος να απαντήσω για τον γάμο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, και στον Γρηγόρη Κρικοριάν, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/1. Η δημοσιογράφος του Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στους έρωτές της, αλλά και στα λάθη που έκανε μεγαλώνοντας τον γιο της.

Η εξομολόγηση της Νανάς Παλαιτσάκη

«Η τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση είναι απαράδεκτη. Ξεκινάω κάθε πρωί 05:30 από το σπίτι, είναι άδειοι οι δρόμοι και πάντα κάποιος είναι από πίσω μου, μου κολλάει, κορνάρει και παίζει τα φώτα. Ρε φίλε, τι να κάνω; Πού να πάω; Μετά μου ρίχνει δύο μούτζες... Πώς να πας στη δουλειά σου μετά; Δεν μπορώ, έχω θέμα με αυτό, μου διαλύει το νευρικό σύστημα. Θα έπρεπε αυτούς τους οδηγούς να τους παρακολουθεί ένα drone, να τους ρίχνει δίχτυα και να μην τους αφήνει να οδηγήσουν ποτέ ξανά. Αγαπώ τους οδηγούς ταξί, αλλά το πρωί δε μπορώ να μιλήσω και εκείνοι θέλουν κάπου να πουν τον πόνο τους.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν πήγα να γεννήσω το πρωί! Δηλαδή, το παιδί βγήκε σοβαρό και γεννήθηκε στις 2:45 τα ξημερώματα. Αν έβγαινε έξι το πρωί... δε θα γεννιόταν. Συνεννοηθήκαμε μεταφυσικά. Πήγα σε ένα πάρτι στη Μαβίλη που έκαναν συμμαθητές μου, δυόμιση η ώρα στο "Έλενα" και τρεις πάρα τέταρτο γεννήθηκε ο γιος μου, ο Αλέξης», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στα παιδικά της χρόνια, δήλωσε: «Έχασα τον πάτερα μου όταν ήμουν βρέφος και μεγάλωσα σε ένα υπερπροστατευμένο περιβάλλον. Όταν είχαμε πάει διακοπές είχα δει ένα μοσχαράκι να γεννιέται, πήγαινα και κοιμόμουν μαζί του και όταν έπρεπε να γυρίσουμε στην πόλη δήλωσαν πως αν δεν το παίρναμε μαζί δε θα γυρίζα σπίτι. Το πήραμε, το βάλαμε στον κήπο, έφαγε όλες τις τριανταφυλλιές της γιαγιάς και το βγάζαμε έξω με το λουρί του σκύλου».

Και πρόσθεσε: «Πριν πάω νηπιαγωγείο είχα δει σε ένα περιοδικό ένα αγοράκι που το έλεγαν Κώστα, μου άρεσε πάρα πολύ, και είπα στον πάππου μου ότι βαρέθηκα να με λένε Νανά και θέλω να με λένε Κώστα».

Για την προσωπική της ζωή επισήμανε: «Ο έρωτας είναι κάτι γλυκό και δροσερό μαζί. Είμαι ακατάλληλος άνθρωπος να απαντήσω για τον γάμο. Ο έρωτας δεν συμβιβάζεται, ο γάμος είναι ένας συνεχής συμβιβασμός».

Και έπειτα, αποκάλυψε για μία περίπτωση που της έτυχε: «Ένα υποψήφιο φλερτ μου πήγε να χαϊδέψει τα σκυλάκια μου με το παπούτσι και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι μου».

«Δύο φορές που χώρισα - δεν θέλω να μιλήσω για την τρίτη, επειδή ήταν μία πολύ σύντομη σχέση, οπότε δεν είχε ριζώσει - οι σχέσεις αυτές ήταν από δέκα χρόνια η καθεμία. Ο χωρισμός είναι πένθος. Πήγα στα μπουζούκια τη δεύτερη φορά που χώρισα μόνο και μόνο για να μπω στο μάτι του πρώην μου και να δείξω ότι είμαι χαρούμενη. Όλα αυτά που λένε τα καψουροτράγουδα εγώ τα έκανα πάρα πολύ στον δεύτερο χωρισμό μου», κατέληξε για τις σχέσεις της.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της που ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της αρραβωνιάστηκε με άλλη

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν καθηγήτρια στο Πολεμικό Ναυτικό, εκπαίδευα στρατιώτες. Όταν μου είχε πει ο Μίνως Κυριακού να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία είχα πει ότι οι δημοσιογράφοι είναι τυχοδιώκτες. Η Μαλβίνα Κάραλη, όταν είχε "φύγει" η μάνα μου, μου είχε πει ότι ενηλικιωνόμαστε όταν χάνουμε τους γονείς μας και πίστευε πάρα πολύ σε έμενα. Εγώ δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου. Η Μαλβίνα με είχε δει μία φορά με ρολόι και ένα φόρεμα σαν τουαλέτα και μου λέει "Που πας με το μουστάκι; Δεν επιτρέπεται να έχεις ρολόι με την τουαλέτα"», ανέφερε σε άλλο σημείο για την καριέρα της.

Και κατέληξε: «Θα ήθελα να τα αλλάξω όλα. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά στο παιδί μου. Είχα γράψει μία φορά ένα email με 2.000 λέξεις στον γιο μου και του έλεγα πόσα λάθη έχω κάνει ως μητέρα. Μετά μου έγραψε κάτι πολύ τρυφερό "Μαμά είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, γιατί αν δεν τα έκανες όλα αυτά, εγώ δεν θα ήμουν ο Αλέξης που είμαι σήμερα"».

Δείτε επίσης: Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνεις ποιοι περνάνε καλά και ποιοι όχι στα κρεβάτια τους! Έχετε καιρό να...» - Αμηχανία στο Mega Καλημέρα με τη δήλωση που έκανε