Ιλάειρα Ζήση: «Έχω πολλούς εμετούς λόγω εγκυμοσύνης...» - Η νέα ανάρτησή της για την κατάσταση της υγείας της

«Θέλω να πω σε όλες τις μανούλες που βρίσκονται τώρα στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κουράγιο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μία νέα ανάρτηση έκανε η Ιλάειρα Ζήση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Παρασκευή 19/1, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Υπενθυμίζουμε ότι η μέλλουσα μητέρα, χθες, δημοσίευσε στα social media, ένα βίντεο από την κλινική στην Κύπρο (δείτε εδώ).

«Είναι καλά η Ιλάειρα αλλά νομίζω ότι περνάει όλα τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου που ολοκληρώνεται τώρα. Είχε αναγούλες, έχει αδυνατίσει κιόλας, έχει αδυναμίες κι έτσι πήγε στην κλινική, γιατί εγώ ήμουν στο κανάλι και δε μπορούσα να κάνω και πολλά. Η πεθερά μου ήρθε από την Αθήνα και είναι μαζί της...», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη νοσηλεία της συζύγους του, μιλώντας στην εκπομπή BreakfastStar (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Η νέα ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές και την στήριξη σας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνάω .. η αλήθεια είναι ότι έχω πολλούς εμετούς λόγω εγκυμοσύνης, μπορεί και 4 κάθε μέρα και είμαι πολύ ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη και πήγα χτες να μου βάλουν έναν ορό. Ολα καλά , είμαι καλύτερα .. ξέρω ότι θα περάσει ! Όλοι μου λένε ότι αυτό δείχνει ότι το μωρό μου είναι καλά και είμαι ευγνώμων... αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία για το θαύμα που θα έρθει .

Θέλω να πω σε όλες τις μανούλες που βρίσκονται τώρα στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κουράγιο , σας καταλαβαίνω, θα περάσει !! Ο θεός να είναι πάντα δίπλα σας και η Παναγία κοντά σας . Αυτή είναι μια προσευχή για όλες εμάς . Την διαβάζω συνέχεια και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς .
Ευχαριστώ την μαμά μου που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι όπως επίσης και τον άντρα μου και τα πεθερικά μου . Χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα...» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε εδώ: