Ιλαέιρας Ζήση: «Έχει αδυνατίσει» - Η ανακοίνωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την υγεία της στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης

Τι συμβαίνει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, αφού θα γίνουν γονείς. Μετά την αποβολή που βίωσαν (δείτε εδώ τα δάκρυα τους) περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τους παιδάκι. Λόγω ωστόσο των όσων πέρασε η Ιλάειρα στην πρώτη κύηση, πρέπει να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές ώρες, βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την μητέρα της να έχει ταξιδέψει στην Κύπρο από την Αθήνα για να βρίσκεται στο πλευρό της, καθώς ο Μαυρίκιος έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορεί να μένει συνέχεια μαζί της.

Γιατί νοσηλεύεται η Ιλάειρα Ζήση;

«Είναι καλά η Ιλάειρα αλλά νομίζω ότι περνάει όλα τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου που ολοκληρώνεται τώρα. Είχε αναγούλες, έχει αδυνατίσει κιόλας, έχει αδυναμίες κι έτσι πήγε στην κλινική, γιατί εγώ ήμουν στο κανάλι και δε μπορούσα να κάνω και πολλά. Η πεθερά μου ήρθε από την Αθήνα και είναι μαζί της», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη νοσηλεία της συζύγους του, μιλώντας στην εκπομπή BreakfastStar.

Όταν τον ρώτησαν για το φύλο του μωρού που περιμένουν, ανέφερε πως: «έχουν εξαφανίσει τον φάκελο που γράφει το φύλο του μωρού. Το έχουν κρύψει κάπου. Θα κάνουμε gender reveal για να το μάθουμε. Περιμένω να δυναμώσει η Ιλάειρα και θα δούμε πότε θα το κάνουμε. Θέλω το μωρό να είναι καλά και ας είναι ό,τι φύλο θέλει».

Το όνομα που θα του δώσουν αν είναι αγόρι

Το πρωί της Πέμπτης 4/1, ο παραγωγός, μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή Το Πρωινό περιγράφοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα του.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή βγήκε τηλεφωνικά και η μητέρα του η οποία αποκάλυψε πως έμαθε για την εγκυμοσύνη για την οποία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε μιλήσει και το πρωί της Τετάρτης 3/1, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πώς λόγω του ιστορικού μίας αποβολής, πρέπει να προσέχει περισσότερο και γι' αυτό περνά τις περισσότερες ώρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι (δείτε εδώ τι δήλωσε)

«Η Ιλάειρα είναι στον τρίτο μήνα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Ούτε εκείνη το έχει συνειδητοποιήσει "Μα τώρα εγώ θα γίνω μαμά;" Είναι λίγο δύσκολη η εγκυμοσύνη είναι στο κρεβάτι εδώ και ένα μήνα. Η απώλεια που είχαμε πριν 8 μήνες, μας γονάτισε», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ήταν μια γλυκιά έκπληξη. Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης τρελάθηκα» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του

«Έχουμε κάνει κάποιες πρωτες κουβεντες, πιθανότατα αν είναι αγόρι θα έχει το όνομα του μπαμπά μου, Γιώργος. Αν είναι κορίτσι θα πάει δικαιωματικά στην μαμά της Ιλάειρας την οποία λένε Ιωάννα αλλά θέλουμε να προσθέσουμε και την λέξη "μελωδία" μας αρέσει.» είπε μεταξύ άλλων.