Βουρκωμένη η Ιλάειρα: «Άρχισε και έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα "τι έκανα λάθος;"» - Η εξομολόγηση του Μαυρικίου για την αποβολή του μωρού τους

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βουρκωμένη η Ιλάειρα: «Άρχισε και έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα

Το πρωί του Σαββάτου 29/4 βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του OPEN, Open Weekend, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ένα ζευγάρι που μέσα στον έρωτά του βίωσε μία τραγική απώλεια, την οποία δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν ακόμα καλά καλά.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους ανακοίνωσαν με μία ανάρτησή τους πριν από λίγες ημέρες πως η Ιλάειρα ήταν έγκυος, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν και το μωράκι τους δεν είναι πια στη ζωή (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο). Πλέον όμως για να βοηθήσουν κι άλλο κόσμο μιλούν πιο "ανοιχτά" για την αποβολή αυτή και εξηγούν πως δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν και πως είναι πιο δεμένοι από ποτέ τώρα.

Με βουρκωμένα μάτια η Ιλάειρα δίπλα στον Μαυρίκιο μετά την αποβολή της

«Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα κι ήταν χιλιάδες.. από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν αυτό που μου έλεγαν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι εκεί στον ουρανό και μας προσέχει και ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο», είπε η Ιλάειρα Ζήση βουρκωμένη

Και ο σύζυγός της πρόσθεσε: «Εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτή την πρώτη στιγμή που μαθαίνεις μία τόσο βαριά και δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω και ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το ζουν αυτό δυστυχώς.

Θυμάμαι που άρχισε και έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα κι έλεγε τι έκανα λάθος, που έφταιξα. Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε και τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα, γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια».

Διαβάστε επίσης: «Μακάρι στη ζωή μας να...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση μετά την αποβολή

Το κορίτσι πίσω από την ιστορία της αποβολής

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή.

Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο . Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την γνωριμία τους, με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο Μαυρίκιος έκανε την πρώτη κίνηση. Είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Στη συνέχεια, o Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα παραδέχτηκε: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Ο γάμος τους έγινε Κυριακή 28/8 του 2022 στη όμορφη Κύπρο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να παντρεύεται την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και συγγενών (δείτε εδώ το εντυπωσιακό προσκλήτηριο).

Ιλάειρα Ζήση αποβολή μαυρίκιος μαυρικίου

Η δεξίωση, που ακολουθήσε στη συνέχεια είχε μέτρα ασφαλείας με σκοπό να προσέλθουν άγνωστοι από τους 2.000 καλεσμένους, που είχε το ζευγάρι. Μάλιστα, μέσα από πληροφορίες που εξασφάλισε το ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' στο τραπέζι μετά την εκκλησία ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι, με την Έλλη Κοκκίνου να ξεσηκώνει τους νεόνυμφους και όσους παρευρέθηκαν (δείτε εδώ βίντεο).

Ιλάειρα Ζήση αποβολή

8 μήνες μετά, και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 9/4 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση με δύναμη ψυχής ανακοίνωσαν με ένα σπαρακτικό βίντεο στα social media πως έχασαν το πρώτο τους παιδάκι στους πρώτους μήνες κύησης (δείτε εδώ την ανάρτησή τους και όλα όσα είπαν!).

Τα λόγια της Ιλάειρα, η ταπεινότητα της και ο πόνος που καθρεπτιζόταν στα μάτια της άγγιξαν πολλές γυναίκες.

Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της

Η Ιλάειρα σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Κύπρο. Eκεί, έκανε και το δεύτερο πτυχίο της, στην μουσική και κινησιολογία. Κατάγεται από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και στα 23 της χρόνια η Ιλάειρα βίωσε κάτι που καμία γυναίκα δεν φαντάζεται, κι όμως το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συχνό.

Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της

Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της