«Χίλια συγνώμη, αλλά δε κρατήθηκα...» - Το "καρφί του Δημήτρη Κοργιαλά στον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Δε κατάλαβα τι πουλάνε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Χίλια συγνώμη, αλλά δε κρατήθηκα...» - Το

Μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων σχετικά με τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κοριαλά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, έριξε το "κάρφί" του στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν κάνει διαφημίσεις κατά διαστήματα. Ο τραγουδιστής, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία από αφίσα του συναδέλφου του από το κέντρο όπου εμφανίζεται, στην Θεσσαλονίκη.

«Χίλια συγνώμη....αλλά δε κρατήθηκα!!!!!....ωραία γραβάτα, και το παπουτσάκι βέβαια κάτι λέει.....απλά δε κατάλαβα τι πουλάνε!!!» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε εδώ:

Χίλια συγνώμη....αλλά δε κρατήθηκα!!!!!....ωραία γραβάτα, και το παπουτσάκι βέβαια κάτι λέει.....απλά δε κατάλαβα τι πουλάνε!!!

Posted by Dimitris Korgialas on Saturday, January 20, 2024

Το ρεπορτάζ, μετέδωσε το πρωί της Κυριακής 21/1, η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή Γειά σου.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Όταν ρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τις επίμαχες δηλώσεις του λαϊκού τραγουδιστή, επισήμανε: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα. Συγγνώμη, να είστε καλά... Χρόνια πολλά σε όλους» και αποχώρησε άρον άρον, αποφεύγοντας να μιλήσει και για την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, για την οποία επίσης ρωτήθηκε.