Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Νομίζω ότι αναλώνεται και χαλάει το όνομά της...» - "Κόλαφος" για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Κουράστηκα αλήθεια!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 21/1, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία 21/1), τοποθετήθηκε σχετικά με την επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης αποφάσισαν να για να γιορτάσουν τον γάμο τους, με ένα ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους).

Η τοποθέτηση της Ελέτσι για την επιστροφή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου στο Survivor

«Παιδιά, βαριέμαι να ακούω την Ασημίνα να ουρλιάζει! Κουράστηκα αλήθεια! Δηλαδή τρεις σεζόν τώρα… Επειδή ήμουν και γω εκεί (στον Άγιο Δομίνικο), καμιά φορά τα έπαιρνα και γω στο κρανίο αλλά είχα τρόπους. Δηλαδή πρέπει να έχεις και λίγο τρόπους. Όταν αρχίζει και φωνάζει, δεν είναι ωραίο. Δεν είναι και τόσο γυναικείο».

«Η Κατερίνα Δαλάκα νομίζω ότι αμαυρώνει το όνομα της που έχει πάει για τέταρτη φορά. Φτάνει! Από τη στιγμή που το πήρε, που κέρδισε στο τρίτο Survivor, νομίζω ότι μετά αναλώνεται και χαλάει το όνομα της».

«Πέρυσι θυμάστε τον λόγο που έφυγε. Έφυγε γιατί είχε κλέψει ένα σάντουιτς και τα σχετικά. Τώρα αν της ξανατύχει κάτι, αν αρρωστήσει ή ξανακλέψει, πάλι θα γίνει όλο αυτό και θεωρώ πως δεν κάνει καλό στο όνομα και την εικόνα της. Δεν της κάνει καλό όλο αυτό. Είναι σαν να είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor και αυτό δεν θα της δώσει κάτι».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρζη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το Survivor 2024

«Έτυχε να είμαι άρρωστος και έμεινα σπίτι, οπότε δεν είχα τι να κάνω και ασχολήθηκα με το Survivor. Το περίμενα πιο δυνατό, δεν μου κινεί πια το ενδιαφέρον. Είναι πολύ διαβασμένοι οι παίκτες.

Βλέπω τι γράφουν για την Ασημίνα και τη Δαλάκα. Δεν το θεωρώ άδικο αυτό που έκανα πέρσι, ούτε το μετάνιωσα, γιατί όταν υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν γίνεται να μην τους τηρείς εις βάρος κιόλας των συμπαικτών σου.

Δεν είναι πως έφαγαν κάτι από τα σκουπίδια – σε αυτό θα ήμουν μαζί τους – αλλά το να παίρνεις πληροφορίες απ’ έξω μέσω κινητού είναι άδικο για εμάς τους υπόλοιπους. Είναι κοροϊδία. Δεν ξέρω γιατί τις έβαλε ξανά μέσα, ίσως για να ακουστεί το παιχνίδι.

Την Ασημίνα όμως απ’ ό,τι είδα την έχουν πάρει πρέφα και οι Μαχητές. Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Πέρσι ορκιζόταν σε θεούς και δαίμονες πως δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό και γελάγαμε όλοι, γιατί ξέραμε. Ορκιζόταν πως δεν έτρωγε και η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ.

Με τον Ατζούν δεν έχουμε εξοφλήσει καν το οικονομικό ακόμη. Δεν έχω πάρει όλα τα χρήματα, οπότε τι πρόταση να μου κάνουν για φέτος; Αν ήταν καλή η πρόταση, βέβαια, και ήμουν καλά στην υγεία μου, γιατί όχι; Πρώτα όμως θα έπαιρνα τα χρήματα και μετά θα το συζητούσα», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor - Μπάρτζης - Καρφώνει - Ασημίνα