Εκτός Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην έναρξη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην έναρξη

Με απώλειες έκανε έναρξη σήμερα Δευτέρα 22/1 η εκπομπή Happy Day στον ALPHA. Όπως ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ένα πρόσωπο από το πάνελ της δεν θα βρεθεί κοντά τους σήμερα, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Ο λόγος για την Τίνα Μεσσαροπούλου, την δημοσιογράφο της παρέας που μεταφέρει αποκλειστικά ρεπορτάζ. Όπως για παράδειγμα αυτό με την σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή για την απουσία της Μεσσαροπούλου

«Η Τίνα μας λείπει, μην αγχώνεστε είναι καλά, απλά είχε μια προσωπική υποχρέωση και ήρθε το κορίτσι μας εδώ...», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη της εκπομπής.

Οι δύσκολες στιγμές της Τίνας

Για την δυσκολία που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της και το σοκ που υπέστη με την ανακοίνωση του γιατρού της, μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day με αφορμή την εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για την αμνιοπαρακέντηση που έκανε στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Το πρωί της Τρίτης 17/10, η Θάλεια Ματικά στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη, μίλησε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο εγκυμοσύνες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη οποίος υπήρξε υποστηρικτικός σε αυτό το "ταξίδι. (δείτε εδώ τη συνέντευξή της)

«Η Θάλεια είπε για τους φόβους της όταν της ανακοινώθηκε. Μου έχει συμβεί και εμένα και σου δίνουν κάποιες πιθανότητες. Μου έχει τύχει κι εμένα, που ήταν από λάθος αξιολόγηση της εξέτασης και μου είπαν ότι υπάρχουν αυτές οι πιθανότητες» είπε αρχικά.

«Είπα να προχωρήσω σε αμνιοπαρακέντηση και μου είπαν όχι. Ήταν ο τρόπος που μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, που εκείνη την ώρα εγώ έγκυος 4 μηνών, υπέστη σοκ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες… Δεν έθιξε το θέμα, είπε τα συναισθήματά της καθαρά την ώρα της απόφασης. Υπάρχουν μαμάδες ηρωίδες που παίρνουν την απόφαση να κρατήσουν τέτοια παιδιά» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: