Ιωάννα Μαλέσκου: «Όντως διέψευσε ο ΣΚΑΙ ότι δεν με άφηναν να έχω το σκύλο μου στο πλατό; Λέω μόνο...»

Η αντίδραση της στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όντως διέψευσε ο ΣΚΑΙ ότι δεν με άφηναν να έχω το σκύλο μου στο πλατό; Λέω μόνο...»

Για ακόμα μια ημέρα οι κάμερες των πρωινών εκπομπών συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου σε κοσμικό κάλεσμα με την παρουσιάστρια να μιλάει στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, της ανέφεραν πως ο ΣΚΑΙ, διέψευσε την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με το σκύλο της όσο παρουσίαζε το Love It.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως οι ιθύνοντες της είχαν απαγορεύσει να το πηγαίνει στο πλατό, με την ίδια να μην μπορεί να καταλάβει που μπορεί να τους ενόχλησε το σκυλάκι της, αφού δεν είχε κάνει ούτε μια ζημιά - δείτε εδώ την συνέντευξη της.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον ΣΚΑΙ

«Όντως διέψευσε ο ΣΚΑΙ ότι δεν με άφηναν να έχω το σκύλο μου στο πλατό; Λέω μόνο αλήθειες. Δεν το έχω ακούσει, θα μπω να το κοιτάξω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ούτε έχω στείλει μήνυμα για κάτι που με ενόχλησε αλλά δεν ξεχνώ. Όταν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή θα απαντήσω», συνέχισε σχετικά με τις αντιδράσεις της στα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να γίνονται για την ίδια από εκπομπές ή δημοσιογράφους.

«Δεν έχω δεχθεί μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη που με έλεγαν Μενεγάκη της Κρήτης. Τι να μου πει; Έχει δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας σε αυτό (δείτε εδώ τι εννοεί)», σχολίασε στη συνέχεια μετά τα όσα είπε για την σύγκριση που τους έκαναν στα πρώτα βήματα της καριέρα της στην Αθήνα.

Τι είχε πει η Ιωάννα για την σύγκριση με την Ελένη

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε την Τετάρτη 17/1 καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day με την παρουσιάστρια να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με τη ζωή της πριν και μετά τη μητρότητα. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της η ίδια δε δίστασε να απαντήσει για μία ακόμα φορά σε όλους όσοι την έχουν συγκρίνει με την Ελένη Μενεγάκη - κυρίως την περίοδο που εμφανίστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Μέσα από τις δηλώσεις της η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε, πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μιμηθεί την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα τόνισε, πως δεν της άρεσε να σκέφτεται κάτι τέτοιο και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό το πράγμα με είχε κουράσει τόσο πολύ και με στεναχωρούσε. Σταματίνα δε μοιάζουμε, κανένας άνθρωπος δε μοιάζει με κανέναν και δεν είναι ωραίο να συγκρίνεσαι. Το ότι δε μιλούσα ποτέ και δεν τοποθετούμουν σε αυτά, που άκουγα - διάβαζα για εμένα, δε σημαίνει ότι τα ενστερνιζόμουν, απλά το άφηνα να περάσει.

Κάποια στιγμή όμως έμπαινε και στη θέση της Ελένης Μενεγάκη και έλεγα θα νομίζει, ότι ξαφνικά ήρθε μία που προσπαθεί να μου μοιάσει. Πάρα πολύ άσχημο. Το άφηνα και αυτό να περάσει και έλεγα κάποια στιγμή θα καταλάβουν, ότι είμαι διαφορετικός χαρακτήρας, διαφορετική προσωπικότητα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης: «Μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη! Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή» - Αποστομωτική η Μαλέσκου σε σχόλιο που έλαβε στο instagram