Γιώργος Λαμπάτος: Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου που πέθανε το 2016

Του έδωσαν όχι μόνο χρήματα, αλλά και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η ιστορία του Γιώργου Λαμπάτου συγκλόνιζε το πανελλήνιο, καθώς όπως εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια, τα τελευταία χρόνια ζει με 220 ευρώ το μήνα σε ένα υπόγειο σπίτι 15τμ μαζί με το σκυλάκι του (δείτε το εσωτερικό του). Σχεδόν όλοι τον έχουν ξεχάσει, καθώς δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για τηλεόραση και θέατρο, ενώ έχει 30 χρόνια να κάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά όμως από την αποκάλυψη της κατάστασης του, πολλοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν είτε χρηματικά είτε με δουλειά. Ανάμεσα τους και η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού, Γιώργου Βασιλείου όπου αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του Ταξίαρχου Θεοχάρη.

Το σπίτι που έδωσε η οικογένεια του Βασιλείου στον Λαμπάτο

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας», ανέφερε συγκινημένος ο Γιώργος Λαμπάτος στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα (ο δημοσιογράφος που του είχε πάρει αρχικά την συνέντευξη).

Επίσης, αποκάλυψε πως η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου και συγκεκριμένα η σύζυγός του με την κόρη του, του παραχώρησαν μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. «Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», είπε.

«Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε», αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δείτε επίσης: «Δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα...» - Τι δήλωσε για την δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή

Γιώργος Λαμπάτος
NDPPHOTO

2 ακόμα πρόσωπα που τον βοήθησαν

Αμέσως, λοιπόν, με το που έγινε γνωστή η κατάστασή του, προσφέρθηκαν διάφορα πρόσωπα για να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, μάλιστα, υπάρχουν δύο διάσημοι άντρες, ένας τραγουδιστής και ένας χορογράφος, οι οποίοι θα του προσφέρουν οικονομική βοήθεια.

Το ρεπορτάζ συγκεκριμένα αναφέρει πως πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ ο γνωστός χορογράφος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομά του. Οι δυο τους αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Λαμπάτος και επιθυμούν να του προσφέρουν μία "ανάσα ανακούφισης", μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λαμπάτος: Ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του - «Ούτε λεφτά ζήτησα, ούτε κάτι άλλο...»

Γιώργος Λαμπάτος