Γιώργος Νταλάρας - Χείμαρρος η ετεροθαλής αδερφή του, Ελένη: «Μα ποιος είναι; Δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει αδέλφια»

«Δεν μπορεί να λέει σε μια οικογένεια...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Νταλάρας - Χείμαρρος η ετεροθαλής αδερφή του, Ελένη: «Μα ποιος είναι; Δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει αδέλφια»

Όλες οι εκπομπές σήμερα Δευτέρα 22/1 ασχολούνται με τον Γιώργο Νταλάρα - όπως έκαναν και του Σαββατοκύριακου - εξαιτίας του ξεσπάσματος του απέναντι στους δημοσιογράφους όταν του έκαναν "πέσιμο" στο δρόμο και τον ρωτούσαν για το χαμό που προκάλεσαν οι αρχικές του δηλώσεις για τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις.

Αυτή την φορά λοιπόν, ο καλλιτέχνης δημιούργησε πολλά αντιδράσεις (αρνητικές από τις εκπομπές) λόγω του ότι απαξίωσε τους ρεπόρτερ προσβάλλοντας τους για τη δουλειά που κάνουν - δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, όλοι "έπεσαν να φάνε" ον Γιώργο Νταλάρα , ξεσπώντας εναντίον του. Από τις εκπομπές, μόνο η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Συρίγος τάχθηκαν με το μέρος του, αναφέροντας πως από την αρχή δεν ήθελε να μιλήσει αλλά οι δημοσιογράφοι συνέχισαν να τον πιέζουν με ερωτήσεις και το μικρόφωνο στο πρόσωπο.

Η πρωινή εκπομπή του ALPHA, επικοινώνησε με την ετεροθαλή αδερφή του, Ελένη Νταλάρα, η οποία επίσης δεν συμφωνούσε μαζί του και την αντίδραση του.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Γιώργου Νταλάρα

«Διαφωνώ με τις δηλώσεις του κ. Νταλάρα. Μου θυμίζει το τραγούδι "Για το καλό μου". Ξέρουμε πόσο καλός άνθρωπος είναι, είναι φιλάνθρωπος. Έχει ασχοληθεί με τραγουδιστές που τα ονόμαζε σκυλάκιδα. Ξαφνικά τον βλέπω να προσβάλει τη νέα γενιά. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός δεν είναι όπως παλιά.

Ο κ. Νταλάρας έκανε τον αριστερό με αριστερή τσέπη και υποτιμούσε τα μαγαζιά που δούλευαν κάθε μέρα. Με προσβάλουν οι απόψεις του γιατί το έκανε προσωπικό, πρόσβαλε ένα κορίτσι. Όλοι ξεκινούν από τα χαμηλά μονοπάτια. Ήταν μια κακή δήλωση και προσβολή. Δεν μπορεί να λέει σε μια οικογένεια που επέλεξε να κάνει αυτή τη δουλειά και να το προσβάλει ο οποιοσδήποτε.

Ποιος είσαι και το προσβάλεις; Είμαστε ετεροθαλή αδέλφια. Δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι έχει αδέλφια, οπότε τι να λέμε τώρα. Δεν ξέρω ποιος είναι, διαφωνώ με αυτό το αγόρι το υπέροχο (σσ Αργυρός) και είπε "Ποιος είμαι εγώ μπροστά στον Νταλάρα;". Μα ποιος είναι ο Νταλάρας;”», δήλωσε η Ελένη Νταλάρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν υπάρχουν γελοίες ερωτήσεις, υπάρχουν γελοίες απαντήσεις» - Το σχόλιο για την συμπεριφορά του Νταλάρα στους δημοσιογράφους

Νίκος Συρίγος: «Η βλακεία είναι ανίκητη, τον δικαιολογώ απολύτως» - Στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα ο δημοσιογράφος! Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Και τι είναι ο Νταλάρας να απαντήσει στο πόδι; Η Μέγκι Ντρίο;» - Οι όλο νόημα αναρτήσεις του μετά το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Γιώργος Λιάγκας κατά Γιώργου Νταλάρα: «Τους είπε και κοτόπουλα και αμόρφωτους, αυτό με πείραξε πολύ! Που είναι το αγενές; Που είναι το προσβλητικό;»

Mega Καλημέρα: «Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να...» - Ξέσπασαν Γραμμέλη & Κωνσταντινίδης μετά την επίθεση στους ρεπόρτερ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το ότι μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για γυναίκες με πλαστικά...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας μετά την επίθεση του Νταλάρα στους δημοσιογράφους