Καλλιστώ Βαρδή για τον γάμο της Φιλοθέη Μωβ με τον πατέρα της: «Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς μπορούμε να το ξέρουμε!»

«Έχει έναν σύντροφο αυτή τη στιγμή! Αν αυτό τον σύντροφο τον αγαπάει, θα μπορούσε να τον παντρευτεί, αλλά δεν τον παντρεύεται γιατί θα χάσει πνευματικά δικαιώματα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καλλιστώ Βαρδή για τον γάμο της Φιλοθέη Μωβ με τον πατέρα της: «Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς μπορούμε να το ξέρουμε!»

Η Καλλιστώ Βαρδή, κόρη του Αντώνη Βαρδή, μίλησε την Δευτέρα 22/1 στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, σχετικά με τη νέα διαμάχη ανάμεσα στον αδερφό της, Γιάννη, και την τελευταία σύζυγο του πατέρα της, Φιλοθέη Μωβ.

Με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τη μετάνοιά του που έβαλε την υπογραφή του στον γάμο του πατέρα του με την συγκεκριμένη γυναίκα, εκείνη ξέσπασε και κατέληξε να αποκαλεί τα παιδιά του άντρα που αγαπούσε "σκουπίδια", με τον Γιάννη Βαρδή να φτάνει σε σημείο να λέει πως ίσως έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα να βρει τρόπο να λύσει τον γάμο τους.

Η εξομολόγηση της Καλλιστώς Βαρδή για τον γάμο του πατέρα της με την Φιλοθέη Μωβ

Τη δική της πλευρά, λοιπόν, θέλησε να εξηγήσει η πρώτη, επισημαίνοντας πως όλη αυτή η κόντρα δεν έχει να κάνει με το αν την ήθελαν για γυναίκα του μπαμπά τους ή με το να υπερασπιστεί τον αδερφό της, αλλά με το γεγονός πως φάνηκε ότι ούτε ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής δεν επιθυμούσε να παντρευτεί την Φιλοθέη Μωβ και αυτό αποδείχθηκε μπροστά στα μάτια τους τις τελευταίες μέρες του στο νοσοκομείο.

«Διαβάζω και ακούω όλα αυτά που σχολιάζουν σε πάνελ και εκπομπές, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι και να έχει άποψη γι' αυτό. Εμείς, ως παιδιά του Αντώνη Βαρδή, θέλαμε να είναι ο πατέρας μας ευτυχισμένος. Προσπαθούσαμε με νύχια και με δόντια να μην χάσουμε τον άνθρωπό μας. Σε μια τέτοια κατάσταση, οι αποφάσεις που παίρνονται δεν είναι πάντα ούτε ομόφωνες ούτε και εφικτές.

Δεν είναι γνωστό αυτό στον κόσμο, αλλά ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία, ο όγκος που στο κεφάλι τον επηρέαζε εκεί. Δεν μπορούσε να εκφράσει καμία του επιθυμία. Από τη στιγμή που 10 χρόνια που ήταν με έναν άνθρωπο και είχε επιλέξει να μην κάνει γάμο, θα έπρεπε να μείνει σε αυτό... Αν εκείνος ήθελε να κάνει γάμο, θα το είχε κάνει.

Δεν ήταν ότι με τον Γιάννη δεν θέλαμε τη γυναίκα αυτή για σύντροφο του πατέρα μας, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, απλά δεν ήταν αυτή η επιθυμία του πατέρα μας. Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς μπορούμε να το ξέρουμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε παραλύσει η αριστερή του πλευρά, δεν είχε το πιο βασικό πράγμα που έχουμε στη ζωή μας, τον λόγο, και εκεί καταλαβαίνεις ότι η απόφαση που έχεις πάρει μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη...

Μετά το γάμο άλλαξαν πάρα πολύ τα πράγματα στο σπίτι μας, χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, καταλάβαμε ότι ήταν μια λάθος απόφαση. Η γυναίκα αυτή διεκδίκησε πράγματα που ήξερε ότι είναι δικά μας. Επειδή έλεγε ότι τον αγαπούσε... ήξερε ότι ήθελε να τα έχουμε εμείς. Μπορείς να βάλεις μία υπογραφή σε έναν γάμο που πιστεύεις ότι θα κάνει κάποιον χαρούμενο και αργότερα βλέπεις τελικά ότι ήταν λάθος. Με αυτό το βάρος ζει ο αδερφός μου. Από την αντίδραση του πατέρα μου όταν είδε την βέρα στο χέρι του... Δεν ήταν επιλογή του. Ο πατέρας μου ήταν παράλυτος και ανήμπορος.

Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά, γιατί μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια που έχει φύγει ο πατέρας μου έχουν αρκετές δικαστικές διαμάχες με αυτή την κυρία και εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο. Έχω τη δουλειά μου, εργάζομαι σε ένα ιατρείο... οπότε δεν έχω τίποτα να κερδίσω. Δεν προσπαθώ να επιβεβαιώσω τον αδερφό μου για να του σταθώ. Προσπαθώ να πω τη δική μου αλήθεια. Ζούσα τον πατέρα μου ως πατέρα και όχι ως τραγουδιστή. Λυπάμαι πολύ που τις τελευταίες του μέρες τον απογοήτευσα τόσο πολύ. Τώρα αν αυτή η γυναίκα θεωρεί ότι αγάπησε τον πατέρα μας, θα λειτουργούσε πάρα πολύ διαφορετικά. Έχει έναν σύντροφο αυτή τη στιγμή. Αν αυτό τον σύντροφο τον αγαπάει, θα μπορούσε να τον παντρευτεί, αλλά δεν τον παντρεύεται γιατί θα χάσει πνευματικά δικαιώματα. Αυτή είναι η αλήθεια του σπιτιού μου. Είναι κάτι επίπονο, δεν είναι κάτι ευχάριστο όλο αυτό».