Kim Kardashian: Στο γραφείο της έχει από 3D απεικόνιση του μυαλού της μέχρι κρεβάτι self tan (Βίντεο)

Ούτε στα πιο τρελά όνειρα μας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Kim Kardashian: Στο γραφείο της έχει από 3D απεικόνιση του μυαλού της μέχρι κρεβάτι self tan (Βίντεο)

Η Kim Kardashian έγινε γνωστή παγκοσμίως και από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο το 2007 έπειτα από την διάρρευση του βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφό της Ray J. Σιγά σιγά συμμετείχε σε διάφορες εκπομπές και σειρές. To όνομα της ωστόσο εκτοξεύθηκε στα ύψη μετά το γάμο της με τον Kanye West, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Εδώ και πολλά χρόνια λοιπόν το όνομα της βρίσκεται συνεχώς στα trends, ενώ έχει λανσάρει πολλά προϊόντα, όπως άρωμα, βιντεοπαιχνίδια, ρούχα και καλλυντικά έχοντας κέρδη δισεκατομμυρίων.

Δεν είναι λίγες οι φορές ωστόσο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης της προσωπικής της ζωή, των φώτοσοπ στις φωτογραφίες της, αλλά και του πλούτου της.

Το βίντεο μέσα από το γραφείο της Kim Kardashian

Πριν μερικές ημέρες, στο προφίλ της στο Tik Tok η Kim Kardashian δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το εσωτερικό του γραφείο της. Όλοι λοιπόν έπαθαν πλάκα!

Μέσα σε αυτό έχει κρεμάσει όλα τα εξώφυλλα περιοδικών που έχει κάνει, τρισδιάστατη απεικόνιση του ιδιωτικού της αεροπλάνου και του εγκεφάλου της, κρεβάτι για self tan αλλά και με κόκκινο φωτισμό, μανεκέν με τις αναλογίες της και όχι μόνο! Με λίγα λόγια δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά της πλέον και τα ξοδεύει σε ότι της έρθει!

@kimkardashian

♬ original sound - Kim Kardashian

Δείτε και το σπίτι της

Το περιοδικό Time, το 2015, την κατέταξε στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως. Το 2016, το περιοδικό Vogue, την ονόμασε "φαινόμενο του λαϊκού πολιτισμού". Τόσο οι κριτικοί όσο και οι θαυμαστές της, την θεωρούν παράδειγμα του "διάσημη απλά επειδή είναι διάσημη".Το 2015, μάλιστα, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα, με το εισόδημά της να ξεπερνά πλέον τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Τα σχόλια, όμως, πολλές φορές δεν είναι τιμητικά προς το πρόσωπο της Kim Kardashian.

Η Kim γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες (δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, με φύτρας και άβγαλτα φρύδια, ήταν αγνώριστη). Είναι το δεύτερο παιδί του δικηγόρου Ρομπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ (το γένος Χούτον). Έχει τρία βιολογικά αδέλφια (Κόρτνεϊ, Κλοέ & Ρομπ) αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές (Κένταλ & Κάιλι) από τον γάμο της μητέρας της με την Κέιτλιν Τζένερ. Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεριμάουντ (ένα ιδιωτικό ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων) και για πολλά χρόνια ήταν στενή φίλη και στυλίστρια της Πάρις Χίλτον, γεγονός που της έφερε την αρχική διασημότητα.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τους 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και τους 114 εκατομμύρια στο Instagram. Η σελίδα της στο Facebook αριθμεί επίσης 29 εκατομμύρια 'Μου αρέσει'. Να σημειωθεί πως έχει κυκλοφορήσει και αρκετά προϊόντα που φέρουν το όνομά της, όπως το βιντεοπαιχνίδι κινητών, Kim Kardashian: Hollywood το οποίο προσέθεσε στην περιουσία της 52 εκατομμύρια δολάρια , καθώς και πληθώρα ρούχων κι άλλων προϊόντων. Πρόσφατα λάνσαρε τη δίκη της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία KKW Beauty τα οποία μάλιστα ξεπούλησαν μέσα σε μόλις 31 λεπτά , προσθέτοντας στις καταθέσεις της ακόμη 12.100.000 δολάρια. Αρκετή δημοσιότητα έλαβε και η σχέση της με τον ράπερ, Kanye West, με τον οποίον παντρεύτηκε το 2014, έχοντας αποκτήσει και τέσσερα παιδιά μαζί του. Πλέον είναι χωρισμένοι και προσφάτως μάλιστα βγήκε η απόφαση για την διατροφή (δείτε εδώ το εξωπραγματικό ποσό που θα της δίνει κάθε μήνα!)

Το οίκημά της βρίσκεται στην περιοχή Hidden Hills και στοίχισε εκατομμύρια δολάρια για την μετατροπή στο σπίτι των ονείρων της.

Παρόλο που περηφανεύεται για την «απλότητα του design» του σπιτιού της, πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισαν το σπίτι τους ως «καταθλιπτικό». «Αυτό το σπίτι δείχνει καταθλιπτικό» αλλά και «το πιο τρομακτικό σπίτι στον κόσμο» είναι μόνο δύο από τα σχόλια που έγραψαν στο Instagram. Πολλοί πάλι, αναρωτήθηκαν σχετικά με την λειτουργικότητα του λευκού χρώματος σε ένα σπίτι όπου ζουν τέσσερα παιδιά. «Πού είναι όλα τα πράγματα που χρησιμοποιείται καθημερινά; Που είναι τα παιχνίδια των παιδιών;» αναρωτήθηκε κάποιος με έναν άλλον να γράφει: «Είναι πανέμορφο… αλλά μένει κανείς σε αυτό το σπίτι;».