Γρηγόρης Πετράκος - Ασύλληπτο ξέσπασμα για τον Νταλάρα: «Ψώνια! Τεμπέληδες! Το μαρκούτσι να το βάλετε αλλού...»

«Ξεκαβαλήστε απ το σβέρκο του ανθρώπου μη σας πάρει ο δι@ολος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Γιώργος Νταλάρα μετά το ξέσπασμα του κατά των δημοσιογράφων που τον συνάντησαν στο δρόμο μετά από συνάντηση που έδωσε για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ο τραγουδιστής αρκετά αιχμηρός στα λόγια του έκραξε τους ρεπόρτερ των εκπομπών.

Από εκείνη την στιγμή επικρατεί χαμός με πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης να έχουν βγει δημόσια και να έχουν ξεσπάσει εναντίον του. Για παράδειγμα η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, στην Super Κατερίνα βγήκε και η ετεροθαλής αδερφή του και τον έκραξε άσχημα.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που τον υποστηρίζουν, λέγοντας πως οι δημοσιογράφοι έχουν ξεφύγει και βάζουν με το ζόρι το μικρόφωνο στο πρόσωπο του άλλου που μπορεί να μην θέλει να μιλήσει και ευγενικά το αρνείται - δείτε την τοποθέτηση του Νίκου Συρίγου.

Από την άλλη ο Γρηγόρης Πετράκος επέλεξε έναν λίγο έντονο τρόπο για να υποστηρίξει την συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε έξαλλη κατάσταση έκανε μια οργισμένη ανάρτηση, μιλώντας ακόμα και χυδαία για τους δημοσιογράφους.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Γιώργο Νταλάρα

«Έκανε η μύγα κ@λο κι έπιασε στο στόμα της τον Νταλάρα. Η ευγένεια, που την αγαπάμε, μάλλον δεν πιάνει... Ακούστε λοιπόν τιποτάδες. Ξεκαβαλήστε απ το σβέρκο του ανθρώπου μη σας πάρει ο δι@ολος.Ότι σας είπε είναι ακριβώς έτσι και είπε και λίγα! Από όλη τη σαβούρα που έχει μαζευτεί εκεί έξω τον Νταλάρα βρήκατε να την πέσετε; Ελεεινοί! Αυτός μας έχει μείνει απ το Ελληνικό τραγούδι.

Και μην ξανακούσω για παιδάκια που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο... Το μεροκάματο βγαίνει στην οικοδομή.

Το μαρκούτσι που πετάτε στο πρόσωπο του άλλου να το βάλετε αλλού... Ψώνια!!! Τεμπέληδες!! Κάνατε τη ντροπή επάγγελμα! Ουστ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Νταλάρα