Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πωπω κακία και χοντράδα! Καλό είναι να...» - Η έντονη αντίδραση για τα σχόλια του Μαρτίκα κατά της Αντωνά

«Έχω απαντήσει χίλιες φορές σε αυτή την ερώτηση. Δεν μου αρέσει πλέον!», ξέσπασε για την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πωπω κακία και χοντράδα! Καλό είναι να...» - Η έντονη αντίδραση για τα σχόλια του Μαρτίκα κατά της Αντωνά

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος "έπεσε" πάνω στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και έτσι στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις και να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου που τον περίμενε εκεί. Σχολίασε, λοιπόν, όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ αναλυτικά), ενώ απάντησε και για την σχέση της Ελένης Βουλγαράκη, με την οποία συνεργαζόταν στο Χαμογέλα και Πάλι, με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, για την οποία ακούγονται πολλά, αφού τελευταία συχνάζει με μία πολύ γνωστή Influencer (δείτε εδώ ποια), με τον ίδιο παρόλα αυτά να αποφεύγει για άλλη μία φορά να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση.

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη δήλωση του Μαρτίκα κατά της Αντωνά και η προσωπική του ζωή

«Τι είπε ο Μαρτίκας πάλι; Πωπω κακία και χοντράδα! Ήταν κακία αυτό που είπε για την Αντωνά. Καλύτερα να λείπουν αυτά τα σχόλια. Όταν μιλάμε για γυναίκες καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί είναι και άκομψο», είπε χαρακτηριστικά για τα σχόλια του φαρμακοποιού στην σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη.

Όσον αφορά στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την σχέση της πρώην συνεργάτιδάς του (δείτε εδώ), επισήμανε: «Δεν ξέρω τα προσωπικά της Ελένης Βουλγαράκη, αλλά μπορεί όποιος πηγαίνει στην εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα να βρίσκει σύντροφο, να κάνει την ζωή του καλύτερη. Εγώ είμαι μια χαρά στην προσωπική ζωή μου. Δεν χρειάζεται τώρα να πούμε... Ενδιαφέρει κανέναν; Έχω απαντήσει χίλιες φορές σε αυτή την ερώτηση. Δεν μου αρέσει πλέον!».