Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατακεραυνώνει τον Σπύρο Μαρτίκα: «Ήταν ένα άβολο και προβλητικό σχόλιο»

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο πρώην συμπαίκτες;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατακεραυνώνει τον Σπύρο Μαρτίκα: «Ήταν ένα άβολο και προβλητικό σχόλιο»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν καλεσμένη στο Happy Day στον Alpha και σχολίασε τις πρώτες εξελίξεις στο Survivor, το ενδεχόμενο να ταξιδέψει η ίδια κάποια στιγμή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού φέτος, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά, και προκάλεσαν αντιδράσεις. Δείτε εδώ τι δήλωσε ο φαρμακοποιός.

«Στη φάση που βρισκόμαστε τώρα είναι δύσκολο να ξαναμπούμε, αλλά για μετέπειτα ποτέ μην λες ποτέ», είπε αρχικά η γυμνάστρια και σύντροφός του Σάκη Κατσούλη, όταν ερωτήθηκε για κάποια ενδεχόμενη πρόταση, ενώ συμπλήρωσε πως είναι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «H Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν, το ξέρουμε όλοι»

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στα πρόσφατα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για την Μαρία Αντωνά, και τη ρώτησε αν βασίζονται στο παρελθόν που είχε εκείνος με τον Άρη Σοϊλέδη. Η Μαριαλένα απάντησε επάνω σε αυτό: «Ό,τι και να συμβαίνει και ό,τι και να έχουν πει είναι ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς όλοι θα πούνε κάτι».

Αντιδράσεις από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για όσα δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι μέρος στρατηγικής, για να ακουστεί και να μπει κι αυτός μέσα στο τριπάκι του παιχνιδιού. Για εμένα από τη στιγμή που έφυγε και είναι ένας παλιός παίκτης, δεν χρειάζεται να σχολιάζει τους καινούργιους γιατί έχει κριθεί στο παρελθόν και για μένα αυτό που δεν σου αρέσει να σου κάνουν, μην το κάνεις».

Όσον αφορά το επίμαχο σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για το makeup της Μαρίας Αντωνά, η Μαριαλένα είπε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ άκομψο σχόλιο. Δεν ήταν ωραίο. Για εμένα ήταν προσβλητικό. Τόσα καλά πράγματα έχει η Μαρία, μία χαρά κούκλα είναι και άβαφη», ενώ κατέληξε για το δεύτερο σκέλος, ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει εκθέσει τη Μαρία Αντωνά στο πανελλήνιο: «Δεν μου αρέσουν αυτές οι κουβέντες για να δημιουργήσεις εντύπωση. Ό,τι έχεις να πεις, να τεκμηριώσεις την άποψή σου. Μην αφήνεις υπονοούμενα στον αέρα. Δεν ξέρω τι γινόταν το '22, δεν συμμετείχα σε εκείνο τον κύκλο».