Δωροθέα Μερκούρη για Γαία: «Δεν με πειράζει που σχολίαζαν την προσωπική της ζωή με τον Άγγελο! Αυτό δυστυχώς...»

Τα σχόλια για την κόρη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δωροθέα Μερκούρη για Γαία: «Δεν με πειράζει που σχολίαζαν την προσωπική της ζωή με τον Άγγελο! Αυτό δυστυχώς...»

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε στην πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας το βράδυ της Δευτέρας 22/1 και στο πλευρό της βρισκόταν η μικρή της κόρη Γάια (δείτε εδώ την πρωτότοκη της). Η ηθοποιός - μοντέλο έκανε λοιπόν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Μίλησε για την κόρη της και την δημοσιότητα που έχει δει τα τελευταία χρόνια μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με το γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο. Το ζευγάρι ωστόσο να σημειώσουμε πως έχει χωρίσει - δείτε πως έγινε γνωστό.

Οι δηλώσεις της Δωροθέας Μερκούρη για την κόρη της Γάια

«Είναι ωραίο να με ρωτούν αν είμαι η μαμά της Γκάϊας. Ναι είμαι και είμαι καλεσμένη της. Δεν θέλει να σας μιλήσει γιατί ντρέπεται», ανέφερε αρχικά η Δωροθέα Μερκούρη, για να συνεχίσει «Όταν ξεκίνησα την υποκριτική με είχε δυσκολέψει η δημοσιότητα. Τότε είχαμε τα περιοδικά».

«Δεν πειράζει που σχολίαζαν την προσωπική ζωή της κόρης μου με τον Άγγελο. Αυτό δυστυχώς ενδιαφέρει τον κόσμο. Ενδιαφέρει πιο πολύ η προσωπική ζωή παρά αυτά που κάνει. Δεν μου λέει τίποτα για τα προσωπικά της», συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητα της

Η Γαία Μερκούρη μετά την απόφαση της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά και μετά τη σχέση της με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο (ο οποίος φαίνεται πως έχει νέα σύντροφο), έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και συχνά συζητιέται από τις εκπομπές για τη ζωή της.

Μια ανάρτηση λοιπόν που έκανε πρόσφατα στο Instagram, στην οποία απάντησε σχετικά με την σεξουαλικότητα της, σχολιάστηκε από την εκπομπή Γειά σου, την Κυριακή 7/1.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ρωτήθηκε αν είναι straight ή όχι, με την είδα χωρίς κανέναν κόμπλεξ και δισταγμό να απαντάει «Κανένας δεν είναι 100% ετεροφυλόφιλος. Επίσης, σιχαίνομαι τις ταμπέλες».