Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου: Ρίγη συγκίνησης με το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου

Βαρύ το κλίμα στο κοιμητήριο της Γλυφάδας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Βαρύ είναι το κλίμα στο Κοιμητήριο της Γλυφάδας όπου αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου. Τραγικές φιγούρες είναι η σύζυγός του η οποία κατέρρευσε και περπατάει υποβασταζόμενη από τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή. Μαζί του πέρασε σχεδόν όλη της τη ζωή, καθώς παντρεύτηκαν σε ηλικία 23 ετών - δείτε φωτογραφίες.

Στην εκκλησία από νωρίς έφτασε και η χήρα του Βασίλη Καρρά, η οποία ήταν επίσης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποβασταζόμενη από την κόρη της. Μέσα σε λίγες ημέρες έχασε και τον άντρα της και τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο τους.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο μεγάλοι τραγουδιστές που βοήθησαν αρκετό κόσμο, έφυγαν τόσο σύντομα από την ζωή έπειτα από μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να είναι σοκαρισμένος.

Το στεφάνι που έστειλε η Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου μετά την απώλεια του Βασίλη Καρρά (δείτε φωτογραφία της από το λαϊκό προσκήνια), πρέπει να αντιμετωπίσει και του Χάρη Κωστόπουλου. Ωστόσο, για δικούς της επαγγελματικούς - προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να βρεθεί στην κηδεία. Έστειλε λοιπόν ένα πολύ συγκινητικό στεφάνι.

Κηδεία Χάρη Κωστόπουλου Άντζελα Δημητρίου στεφάνι

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια, και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως : Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως σε Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του είναι τα : «Με ξεχνάς», «Είσαι μια θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα».

Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους τον Χρήστο και τον Ραφαήλ.