Ελένη Μενεγάκη - Έμεινε άναυδη με την αλλαγη του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Έχεις μείνει μισός άνθρωπος βρε αγόρι μου»

Επέστρεψε στο πλατό του MEGA μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη - Έμεινε άναυδη με την αλλαγη του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Έχεις μείνει μισός άνθρωπος βρε αγόρι μου»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Ελένη στο MEGA σήμερα Τρίτη 23/1, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, έμεινε άναυδη όταν τον είδε καθώς όπως ανέφερε έχει αδυνατίσει πολύ και έχει μείνει μισός.

Η επιστροφή του Ουγγαρέζου στην Ελένη

«Τον είδα άνοιξε η καρδιά μου και ξέρετε τι του είπα "Mπράβο αγόρι μου γύρισες και είσαι αυτός που δεν φοβάμαι να αγκαλιάσω, να πλησιάσω", τα πέρασες όλα και πολύ δυνατά, φουλ στα αντισώματα πια.. αλλά έχεις μείνει μίσος άνθρωπος βρε αγόρι μου. Θα μας τα πεις μετά. Με λίγα λόγια παιδιά εγώ σας το λέω συχνά να προσέχουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με το που τον αντίκρισε από την κουζίνα που βρισκόταν με τον Γιώργο Τσούλη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από πέρσι πήρε την απόφαση να χάσει κιλά (όπως είχε αποκαλύψει στο πλατό της Ελένης στο MEGA) και τα έχει καταφέρει.

Η διατροφή που ακολουθεί ο Δημήτρης

Μάλιστα είχε προχωρήσει σε αισθητική επέμβαση φορώντας κορσέ για κάποιο διάστημα, αφού ήθελε να να αφαιρέσει ένα θέμα τοπικό που είχε από μικρό παιδί καθώς έσφιγγε τις ζώνες του στην κοιλιά.

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες στις 19/12, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τα δυο μυστικά που τον βοήθησαν να φορέσει ξανά το παλιό του παλτό.

«Σταμάτησα το βραδινό τελείως. Τρώω μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το άλλο που κάνω είναι να ξυπνάω 5 το πρωί και να τρέχω μισή ώρα στον διάδρομο», αποκάλυψε για τα δυο tips του που τον βοήθησαν να αδυνατίσει.

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που του έχουν κάνει, είπε: «Το χειρότερο δώρο που πήρα είναι μια φρουτιέρα. Μου την πήρε η κουμπάρα μου. Κουμπάρα με συγχωρείς πολύ».