Έλενα Τοπαλίδου: «Οι περισσότεροι δε θέλουν να καταλάβουν, βρίσκουν ευκολία στο να κρίνουν...» - Απαντά για πρώτη φορά για την πιρουέτα στον γάμο της

«Περισσότερο θύμωσα με τον εαυτό μου που πήγα να εξηγήσω κάτι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έλενα Τοπαλίδου: «Οι περισσότεροι δε θέλουν να καταλάβουν, βρίσκουν ευκολία στο να κρίνουν...» - Απαντά για πρώτη φορά για την πιρουέτα στον γάμο της

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 23/1 η Έλενα Τοπαλίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της ενώ απάντησε και για την πολυσυζητημένη πιρουέτα που είχε κάνει στον γάμο της μέσα στην εκκλησία (δείτε εδω).

Υεπνθυμίζουμε ότι, o Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της Τρίτης 12/12 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, όπου παρευβρέθηκε πλήθος κόσμου (δείτε εδώ βίντο από το γλέντι).

Η απάντηση της Έλενας Τοπαλίδου για την πιρουέτα στον γάμο της

«Δεν ταράχτηκα που έγινε θέμα. Περισσότερο θύμωσα με τον εαυτό μου που πήγα να εξηγήσω κάτι. Γενικά, θυμώνω με τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές. Σκέφτομαι "έκανες αυτό, μη το παίρνει πίσω, δε χρειάζεται να εξηγείς" Όποιος μπορεί να καταλάβει, μπορεί. Οι περισσότεροι δε θέλουν να καταλάβουν, βρίσκουν ευκολία στο να κρίνουν. Δεν έχει σημασία να κρίνεις κάποιον. Αυτό εμένα στη ζωή μου με πλήγωσε κάποιες φορές πολύ» ανέφερε.

«Ο γιος μας είναι 15 χρονών, τον Μάρτη θα γίνει 16. Είναι μια γλυκύτατη, ήπια εφηβεία. Συγκινητική θα έλεγα. Ποτέ δε βρεθήκαμε με τον Πέτρο σε σημείο να πούμε, “πω, πω τι θα κάνουμε”. Ο Πέτρος είναι ο πιο ενήλικας από όλους μας μέσα στο σπίτι. Έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Θέλει να κάνει και θέατρο. Δε μπορώ να μην είμαι θετική γιατί το δήλωσε με μεγάλη ζέση. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το παιδί κάπως θα τα καταφέρει, ό,τι και να κάνει.

Τον θαυμάζω γιατί μου το έχει επιτρέψει να τον θαυμάζω, και να τον κοιτάζω από μακριά και να κάνει χώρο, και έχει μια τρυφερότητα και έναν σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους. Είναι τζέντλεμαν μέχρι τρέλας. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο. Είναι ένα αγόρι που σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα».

Δείτε εδώ το βίντεο: