Γιώργος Μαργαρίτης: «Τον είχαμε χάσει όταν ήταν πέντε έξι χρονών...» - Συγκινεί για τον γάμο, τη νύχτα και τις δύο απώλειες που τον "τσάκισαν"

«Παντρεύτηκα μεγάλος, είπα "εδώ είμαι"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαργαρίτης: «Τον είχαμε χάσει όταν ήταν πέντε έξι χρονών...» - Συγκινεί για τον γάμο, τη νύχτα και τις δύο απώλειες που τον

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Stories και στη δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου το βράδυ της Τετάρτης 24/1. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, κάθισαν να φάνε πατσά και έπειτα ο σπουδαίος ερμηνευτής εξομολογήθηκε διάφορες ιστορίες για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

«Η ώρα περνάει και ο πατσάς είναι βάλσαμο αυτή την ώρα. Κοιτάχτε τι πράγμα! Και η κοιλιά πεντακάθαρη είναι, όχι μόνο το ποδαράκι! Γκιουζέλ! Πολύ ωραίο! Εκείνα τα χρόνια μόλις τελειώναμε από τα μαγαζιά και ο κόσμος και οι ορχήστρες, όλοι περνούσαμε από την Ομόνοια στην αγορά όπου υπήρχε ένα μεγάλο γνωστό πατσατζίδικο. Είναι βάλσαμο το πατσαδάκι και μάλιστα πρωί. Άλλο πράγμα. Κάποιες βραδιές, υπήρχε ο καημός, ο τζόγος και πήγαινε όλη η μέρα στο κουμάρι και δεύτερη βραδιά τραγούδι και την άλλη μέρα ύπνο», είπε αρχικά στη δημοσιογράφο.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαργαρίτη για την προσωπική του ζωή

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή: «Πέρασα καλά με τις γυναίκες και ερωτεύτηκα πολλές φορές. Μου έτυχαν καλά κορίτσια. Παντρεύτηκα μεγάλος, είπα "εδώ είμαι". Ήρθε πρώτα η κόρη και με ένα χρόνο διαφορά ο γιος».

Δείτε επίσης: Μελαχρινός με μούσια - Ίδιος ο πατέρας του ο 26χρονος γιος του Στέλιου Μαργαρίτη, Κωνσταντίνος (Φωτογραφίες)

Για την απώλεια που τον "τσάκισε" ανέφερε: «Να σας πω κάτι. Η μεγαλύτερη απώλεια για μένα ήταν ο πατέρας μου, όχι αμέσως όμως ο πόνος. Μετά από δέκα χρόνια ήταν δυνατός ο πόνος μου. Γιατί; Επειδή ο πατέρας μου δεν γνώρισε πατέρα, τον άφησε στην κοιλιά ο πατέρας του, ούτε και εγώ γνώρισα τον παππού μου, και έλεγε συνέχεια «τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας». Αυτή η κουβέντα… όταν ήμουν πολύ μικρός δεν την έπαιρνα στα σοβαρά.

Όσο μεγάλωνα όμως έλεγα πόσα παιδάκια είναι αυτά, πόσος κόσμος είναι αυτός που δεν γνώρισε έναν από τους γονείς του, για να καταλάβουμε εμείς οι υπόλοιποι τον πόνο που έχουν. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβουμε αφού το φαγητό αυτό εμείς δεν το φάγαμε. Βέβαια δεν είναι ότι καλύτερο για έναν άνθρωπο, αλλά να που συμβαίνει».

«Δεν γινόταν να μείνω άλλο στο χωριό γιατί δεν μπορούσε ο πατέρας μου να τα βγάλει άλλο πέρα με πέντε παιδιά, που μείναμε εν ζωή, γιατί είχαμε χάσει και έναν πιτσιρίκο όταν ήταν πέντε - έξι χρονών», κατέληξε.

Δείτε επίσης: "Λύγισε" στον αέρα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μαργαρίτης - «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την...»