Δημήτρης Κοργιαλάς για την επίμαχη ανάρτηση με τον Αργυρό: «Πες ότι μου λέει εμένα μια εταιρεία με προφυλακτικά...»

«Δεν κατάλαβα ποιος ήταν!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 25/1 με τον τραγουδιστή να απαντάει μεταξύ άλλων για την πρόσφατη ανάρτηση, που είχε κάνει σχετικά με αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού (δείτε εδώ).

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως τελευταία έχουν μπει στο στόχαστρο οι τραγουδιστές και οι διαφημίσεις, που συχνά κάνουν για προϊόντα. Έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξήγησε πως δε θα διαφήμιζε ό,τι και αν του πρότειναν.

Σχετικά με την επίμαχη ανάρτηση για την αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξήγησε, πως δεν αντιλήφθηκε ότι ο άνθρωπος της αφίσας ήταν ο γνωστός και αγαπημένος στο κοινό τραγουδιστής.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κοργιαλά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Απλά δεν γνώρισα και είδα έναν τραγουδιστή που δεν κατάλαβα ποιος ήταν, ο οποίος ήταν σαν να πούλαγε τα παπούτσια, το πουκάμισο.

Πες ότι μου λέει εμένα μια εταιρεία με προφυλακτικά: ''Κύριε Κοργιαλά πάρτε αυτά τα λεφτά και διαφημίστε αυτά τα προφυλακτικά''. Πόσο ωραίο είναι; Οικονομικά το συζητάς, φαντάζομαι ότι αν ήμουν σε μία πίστα και έπαιρνα πολλά λεφτά δε θα το έκανα», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Η απάντηση του Αργυρού στις δηλώσεις του Νταλάρα

Όταν ρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τις επίμαχες δηλώσεις του λαϊκού τραγουδιστή, επισήμανε στο Super Kατερίνα: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα. Συγγνώμη, να είστε καλά... Χρόνια πολλά σε όλους» και αποχώρησε άρον άρον, αποφεύγοντας να μιλήσει και για την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, για την οποία επίσης ρωτήθηκε.