Κώστας Μπακογιάννης & Σία Κοσιώνη: Όλοι κοιτούσαν τον μικρό Δήμο - Η σπάνια οικογενειακή έξοδος του ζευγαριού στο Γκάζι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Μπακογιάννης, τις προηγούμενες χρονιές δεν πραγματοποιούσε συχνές εμφανίσεις με την οικογένειά του, τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους, Δήμο, κι αυτό εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε αναλάβει ως Δήμαρχος Αθηνών. Πλέον, παρόλα αυτά, που η συνθήκη αυτή άλλαξε, ο ίδιος απολαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τον "τσάκωσε" μαζί με τη δημοσιογράφο και το παιδί τους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την ώρα που έκαναν βόλτα στο θεματικό πάρκο που υπάρχει εκεί, για να παίξουν μαζί με τον μικρό τους. Οι δυο γονείς ήταν ντυμένοι στα μαύρα και ο Δήμος έκλεβε την παράσταση δίπλα τους, τρέχοντας από εδώ και από εκεί με το καρό του πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Μοντέρνα και γεμάτη βιβλία - Η εντυπωσιακή μονοκατοικία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Η σπάνια οικογενειακή έξοδος του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος βόλτα

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδί

Η ερωτική εξομολόγηση του πρώην δημάρχου για την σύζυγό του

Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στις 21/12/22 στο κανάλι του MEGA, και αφού η παρουσιάστρια αποκάλυψε το άγνωστο σκηνικό τους στην πρώτη τους συνάντηση, ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη και στο παιδί τους και εξήγησε ποια είναι η σχέση της μητέρας του με την σύζυγό του, πώς είναι η καθημερινότητά τους ως ζευγάρι και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη», είπε αρχικά (δείτε εδώ το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στην δημοσιογράφο για τον γάμο τους).

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο ίδιος ανέφερε: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Η αγκαλιά και το φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».