Παρασκευή Κερασιώτη: Έβαλες ''φωτιές'' με το τσιφτετέλι της - Χόρεψε σε τσιγγάνικους ρυθμούς (Βίντεο)

Το όλο νόημα σχόλιο για τις ρίζες της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παρασκευή Κερασιώτη: Έβαλες ''φωτιές'' με το τσιφτετέλι της - Χόρεψε σε τσιγγάνικους ρυθμούς (Βίντεο)

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ένα κορίτσι πολύ ενεργό στα social media, τα οποία χρησιμοποιεί τόσο για επαγγελματικούς σκοπούς, όσο και για να δείξει πτυχές από την καθημερινότητά της, αλλά και για να μοιραστεί ανησυχίες της.

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι με φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση. Η μουσική υπόκρουση, που επέλεξε η Παρασκευή να χορέψει έχει τσιγγάνικη προέλευση και η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία.

Άλλωστε η ίδια η Κερασιώτη έγραψε στην περιγραφή του βίντεο της, πως είναι πολύ υπερήφανη για την τσιγγάνικη καταγωγή της - κάτι που το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε ποτέ! (δείτε εδώ το σχόλιο σε τσιγγάνικο τσιφτετέλι της).

Το τσιφτετέλι της Παρασκευής Κερασιώτη με κόκκινο φόρεμα

«Περήφανη για την καταγωγή μου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η απάντηση στα σχόλια για την καταγωγή της και τη δουλειά της

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Το νεαρό μοντέλο είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε εξαιτίας της τσιγγάνικης καταγωγής.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ξαναπήγαινα στο GNTM. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο GNTM. Είχα πολύ άγχος και δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που έφτασα.

Πίστευα στον εαυτό μου, ενώ κάποια άτομα με έκαναν κάποιες φορές να μην πιστεύω, αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μια τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο».

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε επίσης αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα μέσα από το GNTM να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος… Είμαστε όλοι άνθρωποι».

Για τη δουλειά της σε κρεπερί στη Μύκονο, η Παρασκευή Κερασιώτη ανέφερε: «Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν».