Ραμόνα Βλαντή: «Στεναχωρήθηκα που δεν...» - "Καταπέλτης" κατά του ΣΚΑΪ για το My Style Rocks

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα ως guest...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ραμόνα Βλαντή: «Στεναχωρήθηκα που δεν...» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή το πρωί της Παρασκευής 26/1. Η fashion expert, μίλησε για το My Style Rocks και απάντησε στο γιατί δεν ήταν στην φωτογράφιση, δίνoντας παράλληλα μία αιχμηρή απάντηση στον ΣΚΑΙ.

Είναι γεγονός ότι στον δεύτερο κύκλο της σεζόν του My Style Rocks, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, κυρίως στην κριτική επιτροπή, ενώ τα δοκιμαστικά για τα κορίτσια έχουν ήδη ξεκινήσει (δείτε εδώ ποια ονόματα έπεσαν στο τραπέζι). Ωστόσο όπως έχει ειπωθεί, μόνο ο Στέλιος Κουδουνάρης θα μείνει σταθερός στη θέση του ενώ εκτός από την Σοφία Χατζηπαντελή, από το ριάλιτι μόδας αποχωρεί και ο ο Δημήτρης Σκουλός (δείτε εδώ ποιος θα πάρει την θέση του).

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για το My Style Rocks

«Δεν ήμουν στη φωτογράφιση για το νέο κύκλο του My style rocks. Δεν στεναχωρήθηκα που δεν με πήραν στο ριάλιτι, στεναχωρήθηκα που δεν μου ανήκει το κανάλι....Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα ως guest γιατί δουλεύω πάρα πολύ. Τώρα άλλαξα στο αυτοκίνητο για να καταλάβεις…» ανέφερε η Ραμόνα Βαλαντή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξεκαθάρισμα της Σοφία Χατζηπαντελή για το ριάλιτι μόδας

Πριν από λίγο διάστημα, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, το γνωστό μοντέλο θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της καθώς δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν αν αποχωρεί από το σόου μόδας καθώς το κανάλι δεν επιθυμεί την παραμονή της λόγω της άσχημης συμπεριφοράς της.

«Αγαπώ τα κορίτσια πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε» είπε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το ότι πετάει διάφορα προϊόντα.

«Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμένα αλλά όταν τελειώνω γυρνάω πίσω στο ξενοδοχείο. Είμαι μόνη μου εδώ, δεν έχω την οικογένεια μου. Είμαι τυχερή που έχω οικογένεια την Κατερίνα, τον Στέλιο, τα κορίτσια αλλά κουράστηκαν λίγο» ανέφερε η Σοφία Χατζηπνατελή.

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ