Φαίη Σκορδά: «Δεν έχει στείλει κάμερα σε κάποια μάνα που έχει χάσει το παιδί της...» - Κόλαφος με τα υπονοούμενα για την επίθεση προς τη Ναταλία Γερμανού

Με το μέρος της η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Δεν έχει στείλει κάμερα σε κάποια μάνα που έχει χάσει το παιδί της...» - Κόλαφος με τα υπονοούμενα για την επίθεση προς τη Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού πήρε το μέρος του Γιώργου Νταλάρα μετά την "επίθεσή" του στους δημοσιογράφους, παρά το γεγονός πως είχε στείλει και η ίδια κάμερα και ρεπόρτερ για να αποσπάσει δηλώσεις του (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε). Αυτό από πολλούς θεωρήθηκε "φάουλ" και σχολιάστηκε έντονα στα τηλεοπτικά πλατό.

Η πλειοψηφία αναφέρει πως έτσι "άδειασε" ουσιαστικά τους συνεργάτες της και πως αν δεν αλλάξει ουσιαστικά τακτική και γραμμή θα είναι υποκριτική η στάση της. Θέση γι' αυτό πήρε και η Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής 26/1 μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας την παρουσιάστρια του "Καλύτερα Δε Γίνεται".

Η τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για την στάση της Ναταλίας Γερμανού για το "θέμα Νταλάρα"

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να προσπαθούμε να βάλουμε σε κατηγορία τους παρουσιαστές σχετικά με το ποιοι κάνουν καλές ψυχαγωγικές εκπομπές, καλή τηλεόραση, με ήθος και ποιοι είναι αυτή που δεν το κάνουν σωστά. Και κακά να έγινε όμως, όλοι ξέρουμε ότι και η Ναταλία Γερμανού κάνει σωστές εκπομπές. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη, δεν μιλάω για μια άσχημη στιγμή που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στα 20 χρόνια πορείας. Μιλάμε για μια παρουσιάστρια που έχει έναν σωστό δρόμο και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο κόσμος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επίσης έναν σωστό δρόμο (δείτε εδώ τα δικά της σχόλια για την παρουσιάστρια του ALPHA). Δεν είναι όλα σωστά, απλώς επειδή δεν βγαίνει κάποιος να μιλήσει συγκεκριμένα τώρα ας μιλήσουμε για τη Ναταλία. Γιατί και η Ναταλία, προφανώς, κάτι γενικότερο ήθελε να πει.

Είναι δυνατόν να ήθελε να βγάλει την ουρά της απ’ έξω; Είναι σαν να ήθελε να πει "πολλές φορές μπορεί να θέλω κάνω πράγματα, αλλά το συγκεκριμένο σύστημα δεν με άφηνε". Η Ναταλία ήταν η πρώτη που έβγαλε ακτιβιστή στην τηλεόραση και τους μετανάστες. Δεν είναι σημαντικό αυτό; Θα το ξεχάσω; Ας δώσουμε χρόνο να εξηγήσει. Στην επαγγελματική της πορεία έχει δείξει μία συνέπεια. Δεν έχει στείλει κάμερα σε κάποια μάνα που έχει χάσει το παιδί της. Αυτά δεν είναι τα όρια;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σε όλους μας έχει τύχει να θέλουμε να παίξουμε ένα θέμα ή να έχουμε μια συγκεκριμένα άποψη, αλλά για κάποιους λόγους να μην μας επιτρέπεται. Σε όλα τα κανάλια. Πάντα γνωρίζω την σκαλέτα, αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στον αέρα να δω ένα θέμα με τα μάτια μου και να νιώσω άβολα. Και πριν λίγους μήνες με τον Πλεύρη και την κυρία που είναι μαζί όταν είδα αυτό το ύφος προς τους δημοσιογράφους, το πήρα πάνω μου και είπα "παιδιά, εγώ δεν θέλω να το ξαναπαίξω" (δείτε εδώ το σκηνικό). Ήμουν στον ANT1 και παίζαμε το Game of love που ήταν του καναλιού και είδα κάτι το οποίο δεν μου άρεσε και είπα πως δεν θα το παίξουμε ξανά. Έλαβα τις συνέπειες και ευτυχώς είναι ένα κανάλι που σέβεται τον εργαζόμενο».