Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος από το σπίτι...» - Η συμπεριφορά του γιου της μόλις χώρισε με τον Αθανασίου

«Είναι λάθος να σκέφτεστε τα παιδιά, θα συνηθίσουν και έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πάνε και σε κάποιον γιατρό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος από το σπίτι...» - Η συμπεριφορά του γιου της μόλις χώρισε με τον Αθανασίου

Η Μαρία Σολωμού μέσα από το podcast της θέλησε να μιλήσει για το ζήτημα του χωρισμού δύο γονιών, μιλώντας για τη δική της εμπειρία. Ξεκίνησε αρχικά να λέει για το γεγονός πως όταν ήταν μικρή ήθελε να πάρουν διαζύγιο οι γονείς της και κατέληξε να μιλά για την ημέρα που ο Μάριος Αθανασίου έφυγε από το σπίτι τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε τι έκανε ο γιος τους, μόλις κατάλαβε πως η σχέση των γονιών του τελείωσε, χωρίς καν εκείνοι να τον έχουν ενημερώσει για την απόφασή τους. Συμβουλή της, λοιπόν, είναι οι γονείς να μη σκέφτονται τα παιδιά τους όταν μπαίνουν σε δεύτερες σκέψεις για ένα διαζύγιο.

Η συμπεριφορά του γιου της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου τη μέρα που χώρισαν

«Κανένα παιδί δεν θέλει να χωρίσει η μαμά του και ο μπαμπάς του. Κανένα! Εγώ θυμάμαι, δεν με ενδιέφερε καθόλου, έλεγα "δεν θα χωρίσετε να πάω να μείνω με τον μπαμπά μου;". Αυτό τους έλεγα όταν ήμουν μικρή, γιατί δεν την ήθελα τη μάνα μου. Δεν χώρισαν. Πραγματικά είμαι το μόνο παιδί που ξέρω που αν είχαν χωρίσει οι γονείς μου θα έλεγα τι ωραία, δόξα τω Θεώ, μπράβο, τι ωραία! Φαντάσου να είχα προβληματικό σπίτι», είπε αρχικά.

Και έπειτα τόνισε: «Είναι λάθος να σκέφτεστε τα παιδιά, τα παιδιά θα συνηθίσουν και έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πάνε και σε κάποιον γιατρό».

«Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος. Έλειπε, γιατί πήγαινε παιδικό, δεν το είδε όλο αυτό. Ήρθε το βράδυ στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε. Δεν του είχαμε πει ότι έφυγε ο πατέρας του. Ήρθε στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκε εκεί. 2,5 χρονών! Και όχι, δεν είναι το παιδί θαύμα, είναι ένα κανονικό παιδί. Όλα τα παιδιά ξέρουν», σημείωσε.

Δείτε επίσης: «Δε θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου... και έμεινα έγκυος» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου

Η σπάνια κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού για χατίρι του παιδιού τους

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλα λαμπερά ονόματα, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά" στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαριάννα Τουμασάτου στο θέατρο Coronet.

Το βράδυ της Τρίτης 5/12 λοιπόν, οι δυο ηθοποιοί και πρώην ζευγάρι, μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο θέατρο για το γιο που έχουν αποκτήσει και πλέον είναι 18 ετών.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας, κάνω συνέχεια λάθη. Αυστηρός δεν είμαι. Αλλά μερικές φορές χάνω την υπομονή μου με την επιμονή των γυναικών. Οι περισσότεροι γονείς θέλουμε τα παιδιά μας να είναι υγιείς. Δεν έχω ξενυχτήσει για να περιμένω το γιο μου από βόλτα του. Θα ήθελα στην πρώτη έξοδο του γιου μου να έχω παρακολουθήσει αλλά δεν το έκανα», ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου έπειτα από ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Από την άλλη η Μαρία Σολωμού, είπε: «Ο γιος μου με τον Μάριο δεν είναι του έξω. Είχαμε το άγχος όταν πήγε σε κλαμπ. Του είπα θα μου στείλεις μήνυμα, βίντεο και φεύγοντας θα με πάρεις τηλέφωνο για να ακούσω φωνή σε τι κατάσταση είναι. Δεν είπα την ατάκα "πρόσεξε μην ρίξουν κάτι στο ποτό σου" αλλά την σκεφτόμουν. Έχω πάρει τηλέφωνο μανάδες και κάνουμε τηλεφωνικά συμβούλια για τις εξόδους των παιδιών μας. Δεν έχω πάει στο σπίτι του να το καθαρίσω στην Σύρο γιατί δεν θέλει κανέναν. Θα πάω μια ημέρα και θα το δω γεμάτο αράχνες».

Να σημειώσουμε πως ο Μάριος Αθανασίου έχει εξομολογηθεί πως με το γιο του έχει μιλήσει και για το θέμα της ομοφυλοφιλίας - δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε.