Ράδιο Αρβύλα: «Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο» - Γνωστός σκηνοθέτης αποθέωσε τον Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον Γιάννη Σερβετά

Τα σχόλια που έκανε για την σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο» - Γνωστός σκηνοθέτης αποθέωσε τον Αντώνη Κανάκη, τον Χρήστο Κιούση και τον Γιάννη Σερβετά

Ο Νικ Γιαννόπουλος, πολύ γνωστός Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός, βρέθηκε ως καλεσμένος στο podcast με τίτλο OUZO TALK και άνοιξε μία μεγάλη κουβέντα για την σάτιρα στην Ελλάδα, κάνοντας μία σημαντική αναφορά στους Ράδιο Αρβύλα.

Αποθέωσε την ομάδα της εκπομπής, συγκεκριμένα, επισημαίνοντας πως έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τα σατιρικά τους σχόλια, τονίζοντας πως στην χώρα είναι ίσως και οι top και αυτό είναι κάτι τιμητικό, καθώς πρόκειται για το μέρος όπου γεννήθηκε η σάτιρα.

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: «Στη χώρα που ζούμε το τσίρκο ήταν αναπόφευκτο...» - Το αιχμηρό σχόλιο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Τα σχόλια του Νικ Γιαννόπουλου για τους Ράδιο Αρβύλα

Το τρολάρισμα στον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος καθημερινά μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του MEGA, Live News, παρουσιάζει τις ειδήσεις με τον πιο παραστατικό τρόπο, αναπαριστώντας τα σκηνικά κάθε φορά με τρισδιάστατα πλάνα, γεγονός που έχει σχολιαστεί πολλάκις στα social media, με άλλους να γελούν και άλλους να ενοχλούνται (δείτε εδώ τις αντιδράσεις όταν "μπήκε" στο σπίτι από τα Φιλαράκια μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι).

Τα αποσπάσματά του αυτά δίνουν "ψωμί" κάθε φορά και στους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι εξελίσσουν τα πλάνα και προκαλούν ακόμη περισσότερο γέλιο στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τις τελευταίες ημέρες όμως, ο παρουσιαστής δεν έκανε καμία τέτοια αναπαράσταση, κάτι που στενοχώρησε ιδιαίτερα την ομάδα της σατιρικής εκπομπής.

«Ντάξει ρε Νικόλα… Σήμερα βγήκαμε εδώ από την ακροθαλασσιά, κάτω από το φεγγάρι, για να σου πούμε ότι είμαστε ιδιαιτέρως στενοχωρημένοι. Εμείς όλο αυτό δεν το κάνουμε σε κάθε εκπομπή για να σταματήσεις τα γραφικά. Αντιθέτως… Το κάνουμε για να αναδείξουμε το μεγαλείο των γραφικών της εκπομπής σου.

Παρασκευή τίποτα, δεν έκανες ούτε ένα γραφικό. Σάββατο, Κυριακή τίποτα γιατί δεν είναι η εκπομπή σου στον αέρα. Αυτό λογικό. Δευτέρα σήμερα, τίποτα, ούτε ένα γραφικό. Τι θα παίξουμε εμείς ρε Νίκο; Θάλασσα θα δείχνουμε και φεγγάρια; Θέλαμε απλά να βγούμε από εδώ και να διαμαρτυρηθούμε, να σου πούμε τον πόνο μας. Δεν είναι ωραίο, μας κρέμασες, δεν είναι συναδελφικό», είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης, έχοντας δίπλα τους συνεργάτες του και από πίσω φόντο μία θάλασσα και ένα φεγγάρι.