Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε! Είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα» - Έσπασε τη σιωπή της για τον γάμο "φοροδιαφυγή"

«Εγώ δήλωσα ότι “ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000” όχι ότι “πλήρωσα 50.000”. Άλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα On Time σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε για την φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη. Οι δηλώσεις της για το πόσο κιμπάρης είναι ο σύζυγός της, αλλά και οι αναφορές στα χρήματα που κόστισε το μυστήριο, αλλά και το γλέντι στη συνέχεια (δείτε εδώ όσα έλεγε), κίνησαν υποψίες και έγινε έρευνα ώστε να εξακριβωθεί εάν έχουν ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και εάν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η επιχειρηματίας, λοιπόν, δηλώνει: «Δεν µπορεί κανένας να αµαυρώνει το δικό µου όνοµα», ενώ επιμένει πως όλο αυτό σίγουρα θα ξεκίνησε από κάποια γυναίκα, η οποία ζήλεψε την ευτυχία της. Τόνισε, επίσης, πως το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και σε αυτό παίζει ρόλο ο τρόπος που προβάλλεται στα media για τα νούμερα τηλεθέασης.

Το ξέσπασμα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον γάμο "φοροδιαφυγή"

«Στην αρχή, µε τον σύζυγό µου πάθαµε σοκ στο άκουσµα της λέξης “φοροδιαφυγή”, αλλά µετά, όταν µιλήσαµε µε τον δικηγόρο µας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεµήσαµε, γιατί δεν έχουµε κάνει κάποιο έγκληµα.

Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Εκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν.

∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ.

Εγώ δήλωσα ότι “ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000” όχι ότι “πλήρωσα 50.000”. Αλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ. Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου», είπε χαρακτηριστικά.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι γάμος 'φοροδιαγυφή'

«Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει», καταλήγει (δείτε εδώ την αντίδραση του παθολόγου μπροστά στις κάμερες).