Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Χίλια συγγνώμη!» - Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του I Love ΣουΚου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Χίλια συγγνώμη!» - Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του I Love ΣουΚου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 27/1 και η παραγωγή, ο συνεργάτης της εκπομπής συγκεκριμένα, Τάσος Μπιμπισίδης, δημιούργησε ένα αφιερωματικό βίντεο από όλες τις στιγμές της καριέρας και της ζωής της, όπως συνηθίζεται για κάθε καλεσμένο που περνά από τον καναπέ του πλατό.

Τα λόγια που χρησιμοποίησε, ωστόσο, και οι αναμνήσεις που ξύπνησαν στο μυαλό της, έκαναν την ηθοποιό να μη μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα. Εξήγησε, αργότερα, πως σπάνια επιλέγει να δίνει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά στούντιο, διότι φοβάται τι πρέπει να πει κάθε φορά, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει.

Τα κλάματα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο πλατό του I Love ΣουΚου

«Αχ παιδιά! Είναι συγκλονιστικό να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων. Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο. Χίλια συγγνώμη. Με συγκίνησε πάρα πολύ, είναι όλα αλήθεια. Δεν έχω να πω τίποτα. Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε τη ψυχή», είπε αρχικά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ τους ανθρώπους και δεν αντέχω την αδικία. Πάντα έχει κόστος. Όταν είσαι ένας που το κάνει αυτό τα πράγματα είναι δύσκολα, όταν είμαστε πολλοί και το κάνουμε όλοι είναι μια τακτική, η οποία κερδίζει πάντα το κακό», επισήμανε έπειτα.

Δείτε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πέφτω για ύπνο πολύ ήσυχη...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η απόφαση να φύγει από την Αθήνα και η οικογένεια της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η αγαπημένη ηθοποιός που απέχει από την τηλεόραση και έχει αφιερωθεί περισσότερο στο θέατρο, αποκάλυψε πως θα περνούσε τα φετινά Χριστούγεννα με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρτνο και τις δυο κόρες της, Λυδία και Ηλέκτρα.

«Τα Χριστούγεννα για μένα είναι ευκαιρία για γιορτή. Φέτος είμαι τυχερή. Ο Φώτης είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε γιορτές εκεί με την οικογένειά του. Θα είμαστε με τα παιδιά και αυτό είναι μια πολύ ωραία συνθήκη για εμάς», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της.

Μάλιστα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε στην εφημερίδα πως επιθυμία της είναι να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, αυτή την περίοδο ανεβαίνει στην συμπρωτεύσουσα η θεατρική παράσταση "Ποντικοπαγίδα" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δεν συνεργάστηκε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα Madwalk

«Θέλω να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να μετοικήσω τα επόμενα χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου