Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι μονογαμικός... Το σ@ξ είναι υγεία»

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι μονογαμικός... Το σ@ξ είναι υγεία»

Στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ». Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το bullying που έχει δεχτεί από παιδί και πιο πρόσφατα στα social media, καθώς για τη μονογαμία. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δούλευα το 2015 σε ένα σπα στο Κολωνάκι, όπου μια κυρία μου είπε: “Δεν σου πάει να σε λένε Γιάννη, έχεις μία ευγενική φυσιογνωμία, κάτι περίεργο. Θα σε λέω Ιωάννη”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια ως ηθοποιός και είπε: «Πριν ξεκινήσω την υποκριτική είχα δουλέψει στην υποδοχή, μπάρμαν και σερβιτόρος χωρίς δίσκο. Έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο, εξυπηρέτηση πελατών, έχω φάει πολύ βρίσιμο στη ζωή μου. Μου έχει συμβεί στο θέατρο να παίρνω πέντε ευρώ την παράσταση, επειδή ήμουν με συμφοιτητές μου».

Δείτε επίσης: Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ξέσπασε για τα εμετικά μηνύματα που του έστειλαν για την οικογένειά του και για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»

H αποκάλυψη του Ιωάννη Αθανασόπουλου για το bullying και την πολυγαμία

Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η ζωή του άλλαξε μετά τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες. «Είναι από τις λίγες φορές που θυμάμαι να είμαι τόσο χαρούμενος. Ήμουν στην Ερμού και έκανα μία ώρα να κατέβω. Δεν θα ξεχάσω την αγάπη του κόσμου, ήταν τόσο ωραία».

«Είχα δεχθεί μπούλινγκ μικρός λόγω των κιλών μου. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα ήμουν πιο δυνατός και θα απαντούσα με τον τρόπο που έπρεπε. Είναι μια πληγή που κλείνει, αλλά δεν ξεχνάς εύκολα», είπε ο ηθοποιός αναφερόμενος στο bullying που δέχτηκε μεγαλώνοντας, και συμπλήρωσε για το σοβαρό ατύχημα που είχε: «Μάλλον ήταν θαύμα που ξύπνησα, ήμουν σε κώμα και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Στην εκκλησία πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα γιατί με ηρεμεί. Διαφωνώ με τη θέση της εκκλησίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν αγάπη, και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το στερηθούν. Έχω φάει πολύ κατάρα στα social media επειδή είμαι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών».

Κλείνοντας, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είπε: «Θέλω πάρα πολύ να γίνω γονιός, μόνος μου δεν ξέρω ή με παρέα, θα δούμε. Δεν ξέρω αν μπορώ τη μονιμότητα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι μονογαμικός, το σ@ξ είναι υγεία. Η πολυγαμία σημαίνει ότι δεν έχω υποχρεώσεις και δεσμεύσεις».