Γιάννης Τσιμιτσέλης για "κόντρα" Λασκαράκη - Γερονικολού: «Άρχισε να χτυπάει το κινητό και λέω...»

Το ξεκαθάρισμα για την πρώην και τη νύν του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης για

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με την την κόντρα που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη.

Η Κατερίνα σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως όταν είχε πάει να ζητήσει ένα ρόλο στο "Άνθος του κάκτου", η Μιμή Ντενίση της είπε πως το ρόλο που ήθελε τον είχε δώσει ήδη στην Βάσω. Όταν ωστόσο μετά από κάποιους μήνες εκείνη αποχώρησε, τελικά ήταν αυτή που την αντικατέστησε - δείτε εδώ αναλυτικά την δήλωση της και την αντίδραση της. Η Βάσω ωστόσο, που λίγο αργότερα ρωτήθηκε για την δήλωση αυτή, την "άδειασε" μπροστά στην κάμερα.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την κόντρα Λασκαράκη - Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, σχολιάζοντας το όλο θέμα - το οποίο δεν υπάρχει - με χιουμοριστικό τρόπο.

«Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό... και λέω κάτι συνταρακτικό έχει γίνει. Δεν υπάρχει θέμα κανένα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει θέμα. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση, τελείωσε η σεζόν. Πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά και αυτή, τελείωσε η σεζόν. Πήγε μετά η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε στον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν... Πέρασε η παράσταση στην ιστορία.

Δεν υπάρχει κανένα beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως, έχουμε βρεθεί μαζί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τώρα, γιατί υπάρχει θέμα, ενώ δεν υπάρχει θέμα... Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει. Κάλεσε η Μιμή Ντενίση την Κατερίνα να κάνει ένα ρόλο, που έτυχε να τον έχει κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω που κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι ντίλι ντίλι». είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.