Ο Kρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Καραβάτου: «Ήταν ακαριαία η...»

Η αποκάλυψη για την ανατροφή των παιδιών τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vita και την Μικαέλα Θεοφίλου, μίλησε για το διαζύγιο του με την Κατερίνα Καραβάτου, κάνοντας μια εξομολόγηση για την ανατροφή των δυο παιδιών που έχουν αποκτήσει μέσα από το γάμο τους. Η Αέλια και ο μικρός Αρίωνας είναι η κύρια προτεραιότητα τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Αύγουστο του 2021 και μπορεί να πήρε διαζύγιο, ωστόσο, μέχρι και σήμερα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών του. Θέλει η ανατροφή τους να γίνει σωστά και με την αγάπη και των δυο.

Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για το διαζύγιο με την Καραβάτου και τα παιδιά

«Νομίζω πολύ πιο ώριμα και σωστά από ό,τι διαχειριστήκαμε το δικό μας κομμάτι, ευτυχώς. Ήταν ακαριαία η συνεννόησή μας με ό,τι δυσκολία μπορεί να υπάρχει σε αυτή, ότι τα παιδιά είναι είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μας. Οφείλουμε με τον τρόπο μας ο καθένας να τα κρατήσουμε ανέπαφα από το προσωπικό μας θέμα και να είμαστε εκεί, με όλη μας την αγάπη και την φροντίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε επίσης: «Είμαστε ο καθένας μία μονογονεϊκή οικογένεια…» - Ο Κρατερός Κατσουλης μίλησε ανοιχτά για την συνεπιμέλεια των παιδιώn

Kρατερός Κατσούλης
NDPPHOTO

«Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δυο στις 10, βρέθηκε το Σάββατο 2/12 ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, απάντησε ξανά για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά τι είναι αυτό που θαυμάζει περισσότερο στη μητέρα των παιδιών του και κάποτε γυναίκα του, ενώ έπειτα εξήγησε πως κατάφερε να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα και πραγματικότητα μετά τον χωρισμό τους.

«Η Κατερίνα είναι ένας πολύ καθαρός άνθρωπος. Ένας πολύ έντιμος και καθαρός άνθρωπος», δήλωσε αρχικά για αυτό που τον εντυπωσιάζει στην πρώην σύζυγό του και έπειτα σημείωσε για την "συμφωνία" τους όσον αφορά στο διαζύγιο:

«Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα, είναι ότι δεν έχει σημασία η δική μας σχέση, αλλά το ότι έχουμε δυο παιδιά, που λατρεύουμε, και αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο και μοναδικό μέλημά μας. Να μη διαταραχθεί αυτή η ισορροπία, η αγάπη και η ασφάλεια.

Δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα είναι η νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, όταν έχεις παιδιά, αναλόγως τη συνθήκη, δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς πολλά πράματα, πρέπει όλο το βάρος, μάλλον οφείλει, να έχει πέσει σε εκείνα. Το εγώ μας, γενικώς είναι καλό να το έχουμε αποδυθεί. Όχι μόνο στην περίπτωση ενός διαζυγίου, αλλά γενικότερα, από πριν, για να έχουμε πιο υγιείς σχέσεις».

Δείτε επίσης τι απάντησε για μία νέα σύντροφο στη ζωή του και όσα σκοπεύει να πει στα παιδιά του γι' αυτό.