Φαίη Σκορδά: Ο πατέρας της ήταν ο άντρας της ζωής της - Οι δυο σπάνιες κοινές αναρτήσεις στο Instagram

Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πάρα πολά δύσκολες ώρες βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς όπως πρώτοι αποκλειστικά σας μεταφέραμε ο πατέρας της έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Ο κύριος Δημήτρης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν επανήλθε στην ζωή.

Η παρουσιάστρια είχε τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της, γεγονός που είχε εκφράσει πολλά φορές και συχνά κατέβαινε στην Αθήνα για να περάσει χρόνο μαζί της αλλά και με τα δυο του εγγόνια. Μάλιστα ο μικρός της γιος έχει πάρει το όνομα του.

Αυτή την στιγμή η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο δρόμο για το Κιλκις όπου κατάγεται και μένουν μόνιμα οι γονείς της, για να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται στο πλευρό της μητέρας της. Σχετικά με την εκπομπή της, Fays Time στον ΣΚΑΙ, θα βγει στον αέρα μόνο με τους συνεργάτες της.

Η τεράστια αγάπη της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της

Η Φαίη Σκορδά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε δημοσιεύσει δυο σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα της. Στην μια του είχε ευχηθεί για τα γενέθλια του και στην άλλη για την γιορτή του μαζί με το γιο της.

Δείτε επίσης τα συλλυπητήρια της Ελένης Τσολάκη στην Φαίη Σκορδά!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Oι γονείς της ήταν και είναι στήριγμά της ανέκαθεν. Η παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, ήταν ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Σε άσχημη μάλιστα ψυχολογική κατάσταση για την απώλεια του πατέρα τους είναι και ο μεγαλύτερος αδερφός της Νότης (δείτε τον εδώ), ο οποίος είναι επίσης ακτινολόγος, σαν τον μπαμπά του. Η Φαίη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι' αυτό κάθε καλοκαίρι περνά πολύ χρόνο στο Κιλκίς.