Ράδιο Αρβύλα: Γενέθλια για τον Γιάννη Σερβετά - Άφωνος με την έκπληξη και τα βεγγαλικά στο πλατό του ΑΝΤ1

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Γενέθλια για τον Γιάννη Σερβετά - Άφωνος με την έκπληξη και τα βεγγαλικά στο πλατό του ΑΝΤ1

Μια διαφορετική έναρξη έκαναν την Δευτέρα 29/1 οι Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο Γιάννης Σερβετάς, αγαπημένο και πολύτιμο μέλος της εκπομπής, είχε τα γενέθλιά του. Έτσι λοιπόν η παραγωγή είχε φροντίσει να τα γιορτάσουν και ζωντανά στο πλατό.

Με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης προετοίμασε τον συνεργάτη του για την έκπληξη, που αναμενόταν να του γίνει ζωντανά στον ΑΝΤ1. Ο Σερβετάς από τη μεριά του διαχειρίστηκε με το αντίστοιχο χιούμορ τη στιγμή, που εμφανίστηκε μια μεγάλη τούρτα για τα γενέθλιά του.

Ο εορτάζων λοιπόν, έσβησε τα κεράκια του, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και την παραγωγή για την έκπληξη και στη συνέχεια πέρασαν στα θέματα της εκπομπής (δείτε εδώ τη σκηνή που ο Σερβετάς μεταμφιέστηκε σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Η έκπληξη των Ράδιο Αρβύλα για τα γενέθλια του Γιάννη Σερβετά

«Πριν ξεκινήσουμε...Γιάννη μου έχω εμπιστοσύνη στις υποκριτικές σου ικανότητες, οπότε θα ήθελα τώρα να το παίξεις έκπληκτος...σατανάδες τι μου ετοιμάσατε, δεν ντρέπεστε, δεν έπρεπε να το κάνετε αυτό και τέτοια», είπε ο Αντώνης Κανάκης

Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του Σερβετά

Τον γιο του Γιάννη Σερβετά τον έχετε δει ποτέ σε φωτογραφία; Η ομοιότητα στο πρόσωπο πατέρα και παιδιού, είναι απλά απίστευτη. Μοιάζουν πάρα πολύ.

Μπορεί να τον έχουμε δει μόνο στην τηλεόραση και στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο όταν οι κάμερες κλείνουν επιστρέφει στην οικογένεια του, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την σύζυγό του Έφη γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο νέοι με τον γιο τους να έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο Βασίλης Σερβετάς είναι 27 ετών, έχει σπουδάσει στο τμήμα δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο και ασχολείται με το ραδιόφωνο, την αρθρογραφία και τη φωτογραφία.

Γιάννης Σερβετάς γιος Βασίλης