Ράδιο Αρβύλα: Με περούκα, κραγιόν και τατουάζ - Η απίστευτη μεταμόρφωση του Γιάννη Σερβετά σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ξέσπασε όλο το πλατό σε γέλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Με περούκα, κραγιόν και τατουάζ - Η απίστευτη μεταμόρφωση του Γιάννη Σερβετά σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star αυτήν την εβδομάδα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιας και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δηλαδή ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Καρολίνα Καλύβα συγκέντρωσαν περισσότερες ψήφους (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας).

Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό δεν το περίμενε κανείς και μάλιστα μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ευρυδίκη αποχωρεί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος την αγκάλιασε, την φίλησε στο μάγουλο και ψιθύρισαν μερικά πράγματα στο αυτί (δείτε εδώ τι).

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε», είπε από μεριάς του ο Κωνσταντίνος ενώ η Ευρυδίκη συμπλήρωσε: «Θέλω ο Κωνσταντίνος να παραμείνει στο ριάλιτι. Να νικήσει και να φέρει κι άλλη κούπα στο σπίτι».

Ο Γιάννης Σερβετάς μεταμορφώθηκε σε.. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 19/01, οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν με τον δικό τους χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο την αποχώρηση της δημοσιογράφου από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιάννη Σερβετά μάλιστα να μεταμορφώνεται σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να ξεσπά φυσικά όλο το πλατό σε γέλια.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Ευρυδίκη;

Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά ο Ατζούν φέτος έβαλε μια εξτρά ρήτρα στο συμβόλαιο των παικτών. Μπορεί να υπέγραψαν όλοι για 5.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά ο πρώτος που θα αποχωρούσε, όποιος κι αν ήταν αυτός, θα ανταμειβόταν για έναν ολόκληρο μήνα! Δηλαδή ο Περικλής Κονδυλάτος που έμεινε μια εβδομάδα στο νησί πήρε 20.000 ευρώ ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έμεινε 2 εβδομάδες πήρε 10.000 ευρώ!