Αλέξανδρος Κοψιάλης: Βοήθησε στη σύλληψη 43χρονου που παρενοχλούσε την κόρη πολύ καλού του φίλου (Βίντεο)

Η ενέδρα, το σακίδιο που κουβαλούσε ο άνδρας και η σκηνή της σύλληψης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Βοήθησε στη σύλληψη 43χρονου που παρενοχλούσε την κόρη πολύ καλού του φίλου (Βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, ώστε να μιλήσει για ένα βίντεο που δημοσίευσε μία ημέρα πριν στο κανάλι του στο youtube, κατά το οποίο έδειξε πώς βοήθησε στη σύλληψη ενός 43χρονου, που παρενοχλούσε ένα ανήλικο κορίτσι 13 ετών.

Πριν από μερικές ημέρες, συγκεκριμένα, ένας πολύ καλός του φίλος του εκμυστηρεύτηκε πως η κόρη του δέχεται μηνύματα από έναν άγνωστο άνδρα, σεξουαλικού περιεχομένου. Τότε αποφάσισε ο ίδιος, σε συνεννόηση με την Αστυνομία, να στήσουν μία ενέδρα για να τον συλλάβουν.

Κανόνισαν να συναντηθούν στο σπίτι του παιδιού, όπου τον περίμενε ο youtuber, μαζί με έναν φίλο του personal trainer και τον κάμεραμαν τους και μόλις εμφανίστηκε ο 43χρονος τον ακινητοποίησαν και περίμεναν να φτάσουν οι Αρχές.

Δείτε επίσης: «Έφτασε στο σημείο να έχει σχεδόν παραλύσει από τους πόνους...» - Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον πατέρα του

Τι συνέβη με τον 43χρονο που συνελήφθη με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Κοψιάλη

«Γνώριζε με τη ηλικία μιλάει. Πρόκειται για κόρη πολύ φίλου μου, την ξέρω από ημερών. Μιλήσαμε με την αστυνομία και στήθηκε αυτό που ακολούθησε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή και συνέχισε:

«Απευθείας ήταν πονηρά τα μηνύματα απλά ξεκίνησε από γυναικείο προφίλ. Απλά στην περίπτωση αυτή το κορίτσι εμπιστεύτηκε τον πατέρα της...».

«Αρκετές φορές του αναφέραμε ότι είναι ένα κορίτσι 13 χρονών», επισήμανε έπειτα, προσπαθώντας να εξηγήσει πως ο θύτης ήξερε πολύ καλά πως αυτό που κάνει είναι παράνομο.

«Φοβήθηκα ότι μπορεί να χαλάσει η ενέδρα. Απορώ που ένας άνθρωπος ξεκίνησε από την έδρα του για να συναντήσει το κοριτσάκι... Από τον συγκεκριμένο έχουν σωθεί αρκετά κορίτσια και αγοράκια», ανέφερε σε άλλο σημείο, τονίζοντας πως έμενε σε άλλη πόλη και έφτασε με ΚΤΕΛ στην Αθήνα, κρατώντας ένα σακίδιο το οποίο μέσα περιείχε εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα.

Στο τέλος, βέβαια, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θέλησε να επισημάνει πως στόχος του μέσα από αυτό το βίντεο, δεν είναι ο κόσμος να παίρνει τον νόμο στα χέρια του και να στήνει ενέδρες από εδώ και πέρα, αλλά να βοηθήσει παιδιά που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση να μιλήσουν και να αποτρέψουν οποιονδήποτε έχει αντίστοιχες βλέψεις.

Δείτε επίσης: Επεισοδιακή υπερφαγία: Η διαταραχή που πάσχει ο Κοψιάλης - Ο τρόπος που από τα 109 κιλά έφτασε στα 92