Ελένη Δήμου: «Μην μου το πας εκεί πλαγίως!» - Αποχώρησε ενοχλημένη μετά τις ερωτήσεις δημοσιογράφου του Breakfast at Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Δήμου: «Μην μου το πας εκεί πλαγίως!» - Αποχώρησε ενοχλημένη μετά τις ερωτήσεις δημοσιογράφου του Breakfast at Star

Η Ελένη Δήμου στάθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star ώστε να απαντήσει για τις δηλώσεις που έκανε η Σάννυ Μπαλτζή για τη τηλεόραση και τους δημοσιογράφους (δείτε εδώ). Όταν, όμως, της έγινε ερώτηση για τους καλλιτέχνες που διαφημίζουν προϊόντα, η ίδια μίλησε με έντονο ύφος στον ρεπόρτερ που της έπαιρνε την συνέντευξη, επισημαίνοντας πως καταλαβαίνει ότι προσπαθεί να την ρωτήσει για τον Γιώργο Νταλάρα και όσα έχει πει ο ίδιος γι' αυτό το θέμα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μόλις, όμως, ρωτήθηκε για τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό συγκεκριμένα, διέκοψε την συζήτηση και αποχώρησε με γοργούς ρυθμούς, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο όλο ζήτημα, υποστηρίζοντας πως κανείς άλλος δεν θα έπρεπε.

Η έντονη αντίδραση της Ελένης Δήμου στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Breakfast at Star

«Η Σάννυ είναι από τις αγαπημένες μου γυναίκες του λόγου και της ποίησης. Το αν είμαστε σε μία ανθρωποφαγική εποχή θα το κρίνετε εσείς, εγώ το έχω κρίνει προ πολλού», δήλωσε αρχικά.

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε ποια είναι η γνώμη της για τους τραγουδιστές που διαφημίζουν φαγητά, επισήμανε: «Μην μου το πας εκεί πλαγίως, δεν θα μιλήσω καθόλου αυτό. Τη θέση μου την ξέρετε. Θαυμάζω και αγαπώ και δεν θα πω τίποτα, όπως πιστεύω πως κανείς δεν θα έπρεπε να πει τίποτα».

Όσον αφορά στο αν έχει αισθανθεί η ίδια ποτέ άβολα μπροστά στις κάμερες με τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ, απάντησε: «Εγώ είμαι σαν τύπος απότομη, αλλά δεν έχω φύγει από συνέντευξη, ούτε έχω βρίσει δημοσιογράφο. Δεν έχω προβλήματα τέτοιου τύπου, απλά υπάρχουν κανόνες. Παιδιά, σας παρακαλώ, τους ανθρώπους που δίπλα από το όνομά τους μπαίνει η λέξη "πολιτισμός", σεβαστείτε τους...».

Και όταν έφτασε στον Αργυρό και τον Ρέμο, είπε: «Να' ναι καλά. Φιλάκια» και αποχώρησε.