Εύη Δρούτσα: «Ποιος είναι ο Νίκος Μωραΐτης; Ο Σάκης δεν τον έζησε οικονομικά τόσα χρόνια;» - Πυρ και μανία μετά το ξέσπασμα κατά του Ρουβά

Πήρε θέση για τις αιχμηρές δηλώσεις κατά του τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύη Δρούτσα: «Ποιος είναι ο Νίκος Μωραΐτης; Ο Σάκης δεν τον έζησε οικονομικά τόσα χρόνια;» - Πυρ και μανία μετά το ξέσπασμα κατά του Ρουβά

Ο Νίκος Μωραΐτης πριν από λίγα 24ωρα πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις, κατά τις οποίες κατακεραύνωνε τον Σάκη Ρουβά, λέγοντας πως έχει μετανιώσει που του έχει δώσει τραγούδια του σε εκείνον και όχι μόνο (δείτε εδώ αναλυτικά). Λίγες ημέρες νωρίτερα, μάλιστα, και ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε αρνητικά τον καλλιτέχνη, υποτιμώντας το γεγονός πως τραγούδησε το Άξιον Εστί (δείτε εδώ τα αιχμηρά του λόγια).

Η Εύη Δρούτσα, λοιπόν, που βρέθηκε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Τρίτη 30/1, θέλησε να σχολιάσει όλα όσα ακούστηκαν για τον τραγουδιστή, με την ίσια να στρέφεται κατά του πρώτου. Επισήμανε, μάλιστα, πως μέσα από την επιτυχία του ζει.

Κόλαφος η Εύη Δρούτσα κατά του Νίκου Μωραΐτη

«Ποιος είναι ο Νίκος Μωραΐτης; Καλά κάνει ο άνθρωπος και λέει ότι είναι στιχουργός. Εγώ δεν λέω ποτέ ότι είναι στιχουργός. Πότε! Δεν το θεωρώ επάγγελμα, το θεωρώ "μου έρχονται κάποια πράγματα, τα γράφω". Τέλος πάντων... Τον Σάκη, μετά από τόσα χρόνια, ακόμα τον λατρεύει ο κόσμος! Ο κύριος Μωραϊτης εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα. Μου έχει κάνει ότι έχει κάνει σε όλους, έχει σηκώσει τον πήχη ψηλά χωρίς να χρειάζεται. Ποιον από τους δύο λατρεύει ο κόσμος; Ντρέπομαι που έχω γράψει για τον Σάκη Ρουβά; Δεν ξέρω πώς είναι οικονομικά ο Μωραϊτης.

Εάν τον ενοχλεί το αυτοκίνητο του Σάκη, δεν πρέπει από κανέναν που γράφει να παίρνει χρήματα. Αυτός όμως παίρνει πάρα πολλά. Το αυτοκίνητο του έφταιξε τώρα; Ο Σάκης Ρουβάς δεν έζησε οικονομικά τόσα χρόνια τον Νίκο Μωραϊτη; Δεν πήρε ποσοστά;», είπε η Εύη Δρούτσα.