Φωτεινή Αθερίδου: Κατέληξε με επιδέσμους στο πρόσωπο και στα πόδια - Τι συνέβη με τους δύο γιους της

Η φωτογραφία και τα περαστικά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φωτεινή Αθερίδου δημοσιεύει καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους δύο γιους της, τους οποίους λατρεύει στα social media (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη γέννα του δεύτερου). Πολλές φορές αναρτά τα αστεία τους, οι τρυφερές στιγμές από τις βόλτες τους, όμως τη Δευτέρα 29/1 με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δείξει και την άλλη πλευρά της μητρότητας.

Η ηθοποιός πόζαρε εμφανώς ταλαιπωρημένη στον φακό, φορώντας επιδέσμους στο μέτωπο, τη μύτη, αλλά και τα πόδια και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Όταν το βασικό παιχνίδι των παιδιών είσαι εσύ !». Φαίνεται, λοιπόν, πως την ώρα που έπαιζε με τα παιδιά της, χάθηκε ο έλεγχος και εκείνη κατέληξε με χτυπήματα. Παρόλα αυτά, δεν χάνει το χιούμορ της.

Η φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου μετά τα χτυπήματα

Στα σχόλια ακολούθησε καταιγισμός από μηνύματα συμπαράστασης από πολλές μανούλες που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις στα δικά τους σπίτια.

Δείτε επίσης: «Λέγαμε μήπως δεν το κρατήσουμε, γιατί...» - Συγκλονίζει η Φωτεινή Αθερίδου για την πρώτη εγκυμοσύνη της

Η εξομολόγησή της για την μητρότητα

Την Τρίτη 10/10/23 η ίδια μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, όπου βρέθηκε καλεσμένη, εξηγώντας πως δεν περίμενε πως θα γινόταν μαμά και πως θα της άρεσε τόσο πολύ, κάτι που πίστευαν και οι φίλοι της για εκείνη.

«Ήμουν το outsider απ' όλους μου τους φίλους για να γίνω μάνα, ήμουν βαθιά ανώριμη. Νομίζω, όμως, ότι μετά από τέσσερα χρόνια που έχει μεγαλώσει ο γιος μου, ο Θοδωρής, είμαι πολύ φτιαγμένη γι' αυτό. Δεν το λέω με την έννοια του πόσο καλή μάνα είμαι, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η διαδρομή και η διαδικασία. Δεν με κουράζει. Φυσικά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά όχι όπως τα περίμενα. Νόμιζα θα ήταν τραγικά, αλλά επειδή είμαι αγχώδης. Και ένα φαγητό που δεν έχω φτιάξει, την πρώτη φορά θα το κάνω χάλια, τη δεύτερη φανταστικό», είπε χαρακτηριστικά.