«Δύο χρόνια από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και περιμένει ακόμα να δικαιωθεί...» - "Κόλαφος" ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

«Θεωρούμε ότι έχει βγει η αλήθεια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Δύο χρόνια από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και περιμένει ακόμα να δικαιωθεί...» -

Δύο χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Τζωρτζίνας. Ο δικηγόρος του πατέρα, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή Το Πρωινό την Δευτέρα 29/1.

Υπενθυμίζουμε ότι η εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου ζήτησε την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η συνεδρίαση κράτησε πάνω από 12 ώρες, έχοντας ξεκινήσει από τις 10 το πρωί της Πέμπτης 25/1 (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση της οικογένειας).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη

«Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και το κοριτσάκι περιμένει ακόμα να δικαιωθεί. Θεωρούμε ότι είμαστε κοντά στη δικαίωση και ένας από τους λόγους που ήθελα να μιλήσουμε είναι ότι μετά από τόσους μήνες και με την πρόταση της εισαγγελέως, ακούστηκε επιτέλους πόσο ενδιαφερόταν αυτός ο άνθρωπος για τα παιδιά του.

Δείτε επίσης: «Κάνει κάποιον να ανατριχιάζει...» - Τι είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη για το σχόλιο της Εισαγγελέως

Ακούστηκαν τόσα μηνύματα που τα επανέλαβε και η κυρία εισαγγελέας στο ζήτημα του πόσο ο κ. Δασκαλάκης ήθελε να είναι παρών και δίπλα στην Τζωρτζίνα και με ποιον τρόπο εργαλειοποιήθηκε η Τζωρτζίνα από την κατηγορουμένη.

Ο κ. Δασκαλάκης είναι ικανοποιημένος από τη διαδικασία γιατί θεωρούμε ότι έχει βγει η αλήθεια. Προφανώς από την απολογία δεν μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιημένος, με την έννοια ότι δεν ακούσαμε όσα θα θέλαμε και ελπίζαμε ως έναν βαθμό να εξηγηθούν. Ο κατηγορούμενος βέβαια έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και νομίζω ότι όπως αποτυπώθηκε και στην πρόταση της εισαγγελέως, η 35χρονη δεν πείθει. Το δικαστήριο έχει μία σαφή άποψη για να πάρει την απόφαση που θεωρούμε ότι θα είναι καταδικαστική» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργακόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: